Servisiranje / balansiranje kardana
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Servisiranje / balansiranje kardana
Oi,
a ve kdo za koga, ki se ukvarja s servisiranjem, obnovo in balansiranjem kardanov?
D.
a ve kdo za koga, ki se ukvarja s servisiranjem, obnovo in balansiranjem kardanov?
D.
Morda tale http://www.vargalant.si/html/predstavit ... a____.html piše samo za zglobe ampak lahko se pozanimaš.....
lp
lp
Niva šala, šala!niva13 napisal/-a:v bistvu nisem se nikoli dala balansirat ali obnavit kardan, pri Nivah sem ponavadi menjavala krize, za sedanjega Legija se je pa pri Karliju nasla zamenjavaflat4 napisal/-a:avtoobnova.
Drgač pa nivo vpraš![]()
mogoce na servisu od LPP
Drgač pa kakor sem napisal: Avto obnova.
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
Okey. Pol men ni treba računat da bom mogu kardan menjat. Moj avto je terenc zelo redko in še to nenamenoma. Ampak takrat gre pa po takem terenu da ga morjo z vitlom rešvat. :Pbirdy napisal/-a:ja pr terencih je praviloma vsaka stvar na podvozju potrosn materjalirCAR81 napisal/-a:Zakaj se rab to narest? Na kak način se pokvarjo?
+ ce se ti tista usesa kjer so krizi fentajo ipd....
Verjetno res ne, ce se tudi prejsnji lastnik(i) ni sel off roada z njo.
Sicer je pa to bolj usoda starih Legijev kot pa Imprez.
Kljub temu skoraj dvomim, da se pri Subaruju povesi kardanska gred, to se je bolj dogajalo na Nivah zaradi slabsega materiala in je posledicno zmahala krizne zglobe.
Pri mojem Legiju je pa bil problem z gumo v sredinskem zglobu.
Sicer je pa to bolj usoda starih Legijev kot pa Imprez.
Kljub temu skoraj dvomim, da se pri Subaruju povesi kardanska gred, to se je bolj dogajalo na Nivah zaradi slabsega materiala in je posledicno zmahala krizne zglobe.
Pri mojem Legiju je pa bil problem z gumo v sredinskem zglobu.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost