Po nekaj mesečnem odlašanju sem se lotil odpravljanja bolj ali manj nepomembnih malenkosti. Ena od njih sta pasova na zadnjih sedežih. Namreč nikoli se ne navijeta do konca.
Razdirat sem se lotil temeljito in najprej na napačnem koncu. Na sliki pod modrim zobnikom je bel kolešček na spodnjem desnem delu pa plastičen zatič. Če zatič pade v pravokotno odprtino (položaj na sliki) ni šanse potegnit pas vn, ker se vse skupaj zatakne. Preden sem razdru pa nisem bil pozoren na položaj.
Čudno se mi zdi ker se kolešček prosto vrti in da prej ni prihajalo do težav.
Sigurno kdo ve kaj je rešitev.
Lp
varnostni pas
Ne razumem čisto kaj je torej problem? Ne gre več pasa ven potegnat ali ne veš kako nazaj sestaviti?
Sem bral že temo glede težkega navijanja na drugem forumu. Baje pomaga če s kakšno mažo namažeš ali pa pas čisto ven potegneš, ga pripreš z vrati in umiješ z npr. wapom, pa počakaš da se posuši in bi naj bila težava odpravljena.
Sem bral že temo glede težkega navijanja na drugem forumu. Baje pomaga če s kakšno mažo namažeš ali pa pas čisto ven potegneš, ga pripreš z vrati in umiješ z npr. wapom, pa počakaš da se posuši in bi naj bila težava odpravljena.
Postavi mehanizem pasu v tak položaj kot je tudi pritrjen v avtu. V tem položaju naj bi del, ki ti zdaj blokira pas padel v pravi položaj. Potem poskusi malo cukniti, ali pa ga na roke naviti nazaj.
Jaz ponavadi pri zatikanju pasu, le tega odvijem ter našpricam z WD 40 ali kaj podobnim obvezno s slamico na obh straneh bobna.
Jaz ponavadi pri zatikanju pasu, le tega odvijem ter našpricam z WD 40 ali kaj podobnim obvezno s slamico na obh straneh bobna.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov