Zadnji Lonec Legacy
Zadnji Lonec Legacy
Pozdravljeni.
Glede na to, da gre zadnji lonec na mojem Legaciju letnik 99 (SW) proti koncu, sem se odločil, da bom predhodno poiskal naslednika, ki pa bo (vsaj upam) kakšen športni oz. INOX varijanta. Zanimajo me vaše izkušnje. Glede na to, da želim imeti opravljeno homologacijo in vse v najlepšem redu s papirji, kateri lonec lahko počasi nabavim za moj traktor.
LP, Subadoo
Glede na to, da gre zadnji lonec na mojem Legaciju letnik 99 (SW) proti koncu, sem se odločil, da bom predhodno poiskal naslednika, ki pa bo (vsaj upam) kakšen športni oz. INOX varijanta. Zanimajo me vaše izkušnje. Glede na to, da želim imeti opravljeno homologacijo in vse v najlepšem redu s papirji, kateri lonec lahko počasi nabavim za moj traktor.
LP, Subadoo
Subaru.....Better than KIA.....Warranty for Ever !!!
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Re: Zadnji Lonec Legacy
Original Subaru (pri Tipon-u)...Subadoo napisal/-a:Pozdravljeni.
LP, Subadoo
Walker za ta model nima, obstaja neki 'Imasaf', ki pa je malo čuden (isti lonec za 2.0 in 2.5, pa čisto majhen izhod, ...). Pa še kvaliteta verjetno ni niti približno ista.
Kakšnih drugih športnih in homologiranih pa jaz za ta model nisem našel.
D.
Super...se mi je kar zdelo, da bom imel srečo. Drugače pa me je malo strah vprašat za ceno tegale original Subaru. Očitno se bom moral vrniti v čase, ko smo kupovali univerzalce in se iz dneva v dan bali policijskih pregledov.......da o tehničnih ne govorim.....
.
Subadoo
Subadoo
Subaru.....Better than KIA.....Warranty for Ever !!!
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Mene je prišel 204€...Subadoo napisal/-a:Super...se mi je kar zdelo, da bom imel srečo. Drugače pa me je malo strah vprašat za ceno tegale original Subaru. Očitno se bom moral vrniti v čase, ko smo kupovali univerzalce in se iz dneva v dan bali policijskih pregledov.......da o tehničnih ne govorim......
Subadoo
D.
PS: Priporočam osebni prevzem robe...
Sej ne rabiš v vsaki temi povpraševat po bivšem avtu, čas da se navadiš na puhalce pod sabomesecnik napisal/-a:Kaj je bilo pa z originalnim loncem?
Subadoo - vozi dokler ne bo postal glasen, saj ponavadi zunanji oklop odstopi ampak te naj to ne skrbi.
Na tvojem mestu bi počakal na kakega ohranjenega od WRX-e ali kaj podobnega kar lahko dobiš veliko ceneje kot kako privatniško SLO izvedbo!
Js, ko sem gledau za svojga, sem spraševau na Eurotonu, ki naj bi biu zastopnik za Slo za Remus, ki izdeluje lonce za Legacyje tega letnika, ampak spet si brez homologacije, cena pa bi bla okoli 200€ s popustom, je pa res kvaliteten. So tudi na ebayu še ponudbe vrjetno iz tujih trgovin, si lahko ogledaš slike.
Padroni del tempo e della strada. Scegli di guidare Legacy.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost