Išče se sposoben mehanik
Išče se sposoben mehanik
Pozdravljeni!
Forester l.2005 motor 2.0 do 2000vrt/min ne gre. Avto cuka in nikamor ne potegne. Ko te obrate prebrodi gre normalno. Nobena lučka na armaturi ne gori. Kržič napake ni odkril. A poza kdo kakšnega sposobnega mehanika da bi odkril napako????
Forester l.2005 motor 2.0 do 2000vrt/min ne gre. Avto cuka in nikamor ne potegne. Ko te obrate prebrodi gre normalno. Nobena lučka na armaturi ne gori. Kržič napake ni odkril. A poza kdo kakšnega sposobnega mehanika da bi odkril napako????
Sposoben mehanik, ki bo imel identičen avto za preizkušanje enakih delov, a Kržič ni imel a se je tebi mudilo
Sam tudi "občsno" šraufam subaruje, imam lahko rečem kar nekaj izkušenj ampak se s tem pri svojem prav tako nisem preveč ukvarjal, ker se mi nekaj podobnega kaže na vsake kvatre (forester 10/2003 ampak ne gre tja do 2400) - kot sem nekoč nekaj googlal je bila to celo nekaj serijska v USA in so menjalnil baje ECU-JE ("če" je bil enak simptom). Glede na to da pa Select monitor ne pravi nič je tle le še neka poglobitev v problem ali pa menjava naključnih delov od periferije za preizkušnje
A imaš plin tudi in se kaže pri obeh pogojih?
Sam tudi "občsno" šraufam subaruje, imam lahko rečem kar nekaj izkušenj ampak se s tem pri svojem prav tako nisem preveč ukvarjal, ker se mi nekaj podobnega kaže na vsake kvatre (forester 10/2003 ampak ne gre tja do 2400) - kot sem nekoč nekaj googlal je bila to celo nekaj serijska v USA in so menjalnil baje ECU-JE ("če" je bil enak simptom). Glede na to da pa Select monitor ne pravi nič je tle le še neka poglobitev v problem ali pa menjava naključnih delov od periferije za preizkušnje
A imaš plin tudi in se kaže pri obeh pogojih?
Zadnjič spremenil subi92, dne 09. September 2010, 11:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Sam imam novo prednjo lambdo ki mi jo je javu, pa ni bilo neke bistvene razlike, je pa plin začel delovat mnogo boljše + ostalo na katero pa nisem bil tako pozorn, svečke kot tebi tudi niso pomagale, kable na srečo nisem kupoval. Sem pa testno preizkusil tudi
http://static.opposedforces.com/epc_img ... 905004.png
Št- 3 in tist senzor, ki je na škatli od zračnega filtra. Najraje bi si od kakega zabitega sposodu 6 in 7, predvsem 8 bi znal met kar nekaj prstov vmes...Morda EGR ampak sem ga tudi sam sčisti, komplet tist del sem tudi očistil... Ampak kot sem reku itak ne šaltam več pod 2400
http://static.opposedforces.com/epc_img ... 905004.png
Št- 3 in tist senzor, ki je na škatli od zračnega filtra. Najraje bi si od kakega zabitega sposodu 6 in 7, predvsem 8 bi znal met kar nekaj prstov vmes...Morda EGR ampak sem ga tudi sam sčisti, komplet tist del sem tudi očistil... Ampak kot sem reku itak ne šaltam več pod 2400
se vprasanje obema: se vama to pojavlja bolj pogosto ob spremembah vremena (ponavadi pred/med poslabsanjem), ko je avto hladen (zjutraj)?
pri mojem prejsnjem avtu je bilo namrec tako: avto je cukal, zgubljal moc, se "zaletaval"... ko sem prepucal MAF, je bilo nekaj casa ok (recimo 2-3 mesece), potem pa spet jovo na novo. problem je delno resil boljsi bencin (omv super100) in redno predihavanje motorja na AC
Serviser je predlagal menjavo MAF-a, zato sem zamenjal svoj MAF z novejsim, pa je bilo bolje. kmalu po tem sem avto sicer prodal (po cca 3 mesecih), ampak v casu od menjave do prodaje je vse delalo b.p..
(toliko v info, ce slucajno komu pomaga...)
pri mojem prejsnjem avtu je bilo namrec tako: avto je cukal, zgubljal moc, se "zaletaval"... ko sem prepucal MAF, je bilo nekaj casa ok (recimo 2-3 mesece), potem pa spet jovo na novo. problem je delno resil boljsi bencin (omv super100) in redno predihavanje motorja na AC
(toliko v info, ce slucajno komu pomaga...)
sapere aude
Re: Išče se sposoben mehanik
A je kej drugače če držiš gas na 1/2 ali pa na full?mato96 napisal/-a:Forester l.2005 motor 2.0 do 2000vrt/min ne gre. Avto cuka in nikamor ne potegne. Ko te obrate prebrodi gre normalno. Nobena lučka na armaturi ne gori. Kržič napake ni odkril. A poza kdo kakšnega sposobnega mehanika da bi odkril napako????
V prostem teku teče normalno? Lahko držiš avto z gasom na 1000rpm? 1500, 2000, 2500?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost