Živjo,
V novejših modelih Subarujev so vedno bolj prisotne elektronske ročne zavore. Meni se zdi ta napredek korak v povsem napačno smer. Skratka, ročno zavoro hočem tako, kot je bila doslej!
Zanima me: ali je kdo že kje videl kak KIT za predelavo el. ročne v klasično? Zdi se mi, da je tak poseg prej nemogoč, kot mogoč. Ali je kdo kaj videl in slišal o takih predelavah?
(problem prehoda na el. ročno zavoro ni samo Subarujeva modna muha, tudi drugi se masovno poslužujejo tega....z nekaj redkimi izjemami med novostmi, ki uporabljajo klasične ročne: nov BMW 3, nova Mazda 6, nova Škoda Octavia...)
ročna zavora - elektronska ali ročna
ročna zavora - elektronska ali ročna
Jeremy Clarkson o Subaru Outbacku:
"It's a big, small, fast, economical, well-made, cheap, finehandling, comfortable SUV that's not an SUV. Is it therefore the best car in the world? Well yes, obviously."
"It's a big, small, fast, economical, well-made, cheap, finehandling, comfortable SUV that's not an SUV. Is it therefore the best car in the world? Well yes, obviously."
Re: ročna zavora - elektronska ali ročna
Pr AGju sta Škoda in Seat na klasičnih, pa gospodarska vozila na srečo. Pedelava pomoje ne pride v poštev, usaj pr AGju ker je ročna na vsa štiri kolesa (če se ne motim) in dejansko ko jo "zategneš" ti pedalka za bremze malenkost not pade, se prav je vezan na isti sistem.
Re: ročna zavora - elektronska ali ročna
je možno, da je elektronska ročna zavora vezana na isti sistem, kot ABS/ESP? To verjetno zelo poceni komponento, ki ne potrebuje več samostojne naplejave in v nekaterih primerih tudi čeljusti in celo ločenih diskov/bobnov.
vsekakor je blesava zadeva. glede kitov pa ne vem.
vsekakor je blesava zadeva. glede kitov pa ne vem.
sapere aude
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost