Izlet po Sloveniji za več dni
Re: Izlet po Sloveniji za več dni
Žal, malo ste predaleč od mene da bi ker skoču... Ni bilo ne časa ne denarja za to zdaj, ampak kašen drugi krat bi rad prišel... 
@Forester SG 2.0X
Od kod pa si da je bilo predaleč? Prišli so fantje iz Prekmurja in Štajerske (Maribor), tako da to kaj je daleč je relativno.
Če je pa denar v igri, je pa to drugo. Vem kako je če si brez denarja. Tam se potem vse veselje konča.
Drugače pa če čas je, veselje tudi, denarja pa ne, in bi na tak piknik vseeno rad prišel, vprašaj drugič preko foruma, če gre kdo iz tvoje bližine tudi na tak piknik in če te vzame s seboj. Sej zato pa smo neka skupnost, ki naj bi skupaj držala.
Če je pa denar v igri, je pa to drugo. Vem kako je če si brez denarja. Tam se potem vse veselje konča.
Drugače pa če čas je, veselje tudi, denarja pa ne, in bi na tak piknik vseeno rad prišel, vprašaj drugič preko foruma, če gre kdo iz tvoje bližine tudi na tak piknik in če te vzame s seboj. Sej zato pa smo neka skupnost, ki naj bi skupaj držala.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Hvala na spobudi (ne vem če sem zbral prave besede) in prijateljskh besedah. Ni glih tak hudo z denarjem, ampak ni tudi da bi ker zapravil kakšnih 200 evrov da se zapeljem od Beograda do Slo za en piknik... 
@Forester SG 2.0X
hehehe, ja to je pa problem.
Nisem vedel, da si tako daleč. To je pa vseeno malo preveč za en piknik.
Nisem vedel, da si tako daleč. To je pa vseeno malo preveč za en piknik.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Etapa se lahko prične pri meni, kjer preizkusimo Forester-je in seveda ostale Subarujeje na motokros progi vendar je potrebno predhodna najava, ker jo je dal lastnik v najem v nekim motokros fanatikom, ki so jo po svoje uredili. Do pred kratkim so jo še uporabljali za teste svojih vozil 4x4 Toyota in Interservis (Subaru).
To je fino če motociklisti že niso preuredili poligon za samo en trak koles!
Včeraj sem bil na par kilometrov od Beograda kjer je narjen bolj naravni kot pravi off-road poligon, ampak večinoma za en trak, oziroma za bajkerje... kljub temu sem našel lepe terene tudi za forija i se izredno peljal, vse do trenutka ko sem zapeljal po zelo neurejeni cesti zarasli v žbunje, katera se končala 50m dolgim blatnim odsekom. ker nisem ved ne globine, ne možnosti forija, sem se prav vstrašu in nadaljevau šele ko so prišli domačini z traktorjem. na konc traktorja nisem potreboval, ampak bilo je ložje vedet da imaš backup če nekaj gre narobe...
vem da je vse ovo malo off-topic (žal ne najdem prave rubrike to da vrprašam), pa me zanima kaj se lahko zgodi če so traki za kolesa pregloboki, oziroma koliko je slabo če avto drsi po osrednjem "hribu" med trakovima? sigurno ni dobro za polosovine, auspuh... za drugo pa ne vem...
Včeraj sem bil na par kilometrov od Beograda kjer je narjen bolj naravni kot pravi off-road poligon, ampak večinoma za en trak, oziroma za bajkerje... kljub temu sem našel lepe terene tudi za forija i se izredno peljal, vse do trenutka ko sem zapeljal po zelo neurejeni cesti zarasli v žbunje, katera se končala 50m dolgim blatnim odsekom. ker nisem ved ne globine, ne možnosti forija, sem se prav vstrašu in nadaljevau šele ko so prišli domačini z traktorjem. na konc traktorja nisem potreboval, ampak bilo je ložje vedet da imaš backup če nekaj gre narobe...
vem da je vse ovo malo off-topic (žal ne najdem prave rubrike to da vrprašam), pa me zanima kaj se lahko zgodi če so traki za kolesa pregloboki, oziroma koliko je slabo če avto drsi po osrednjem "hribu" med trakovima? sigurno ni dobro za polosovine, auspuh... za drugo pa ne vem...
@Forester SG 2.0X
V najslabšem primeru ti kak kamen preluknja karter in potem je konec veselja.
Jaz sem dal zato jekleno plato pod karter, tako da imam malo zaščite.
Največkrat gredo pa udarci v izpuh in zadnji diferencial. Tudi to se splača zaščititi.
Jaz sem dal zato jekleno plato pod karter, tako da imam malo zaščite.
Največkrat gredo pa udarci v izpuh in zadnji diferencial. Tudi to se splača zaščititi.
super ideja, bi se pridružil za SZ Slovenije,
... vam pa lahko uredim kampiranje pri nas v Podljubelju, mogoče naredimo kakšen paintball tisti dan, streljanje z lokom, igrišče za odbojko in nogomet je, roštilj plac tudi, tisti, ki vas veselijo MTB, bi se lahko s kolesom pripeljali do Zelenice, itd...tega je dosti...
... vam pa lahko uredim kampiranje pri nas v Podljubelju, mogoče naredimo kakšen paintball tisti dan, streljanje z lokom, igrišče za odbojko in nogomet je, roštilj plac tudi, tisti, ki vas veselijo MTB, bi se lahko s kolesom pripeljali do Zelenice, itd...tega je dosti...
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
No, če začnemo takole nabirat dele slovenije, potem bomo imeli kmalu celo pokrito, potem se pa selimo iz kraja v kraj in kampiramo, pa pečemo na žaru cel teden.
Torej če začnemo
Subi4x4 bi tale del pokril
Subi4x4 bi tale del pokril
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Če bi prihajal na to srečanje (hm, katero srečanje?
), rad bi prišel čez Madžarsko, tako kot je včasih devedesetih let pelal avtobus... Niso to glih najlepši spomini, ampak bi rad zapelal po tistih cestah, seveda po noči... menda ne verjamem da bom našel ta prave pumpe kjer so se srečali avtobusi iz Bg in Lju, ter potniki prestopali. Tako bi lahko obiskal tudi severovzhodni konec Slovenije, kater prav za prav nikoli nisem pošteo videl.
@Forester SG 2.0X
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov