Vrhniški poligon in piknik 23.04.2017 ob 12:00
Re: Vrhniški poligon in piknik 23.04.2017 ob 12:00
Letos ne bom mel časa roštilja zrihtat, pridem pa pogledat za urco al pa dve.
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
LSlabe napisal/-a:Letos ne bom mel časa roštilja zrihtat, pridem pa pogledat za urco al pa dve.
Sej res! Kdo bo rostilj pripeljal?
Jaz imam velikega plinskega in ga lahko prinesem.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Odlično! :ckarel napisal/-a:Jaz imam velikega plinskega in ga lahko prinesem.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Je prihod z družinsko Dacijo dovoljen?

A se mal hecaš? Normalno da ja. Bistvo pinika je da se družimo, veselimo in vse ostalo kar spada zraven, pa magar če se z avijonom kdo prpele...urbancebulj napisal/-a:Je prihod z družinsko Dacijo dovoljen?
Midva sva lani prišla s Hondo. A misliš, da naju je kdo čudno gledal? Noup :mrgreen:urbancebulj napisal/-a:Je prihod z družinsko Dacijo dovoljen?
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Honda je vsaj japonc, Dacia pa...
Če bo mali zdrav se pofočkamo.
Kaj je treba imet s sabo?
Who cares! Važno da ti služiurbancebulj napisal/-a:Honda je vsaj japonc, Dacia pa...
![]()
Jah, če boste mel dobro voljo, bo čisto dovolj :mrgreen: . Če pa prinesete še kaj sladkega, se pa mislim da, nihče ne bo branil
Mogoče edino kak stol, da se boste posedli, pa nikar ne pozabit na topla oblačila, ker nam vreme verjetno ne bo najbolj naklonjeno
Vabljeni so vsi, ki lepo mislijo ne glede kaj vozijo,... :c
H6 je šel od doma 
Mogoče so bili edino nevoščljivi, ker je bil edini avto brez napake :mrgreen:Dejzika napisal/-a:Midva sva lani prišla s Hondo. A misliš, da naju je kdo čudno gledal? Noup :mrgreen:urbancebulj napisal/-a:Je prihod z družinsko Dacijo dovoljen?
Zadnjič me je šefe spraševal, če sem še živ, pa se pridem spet malo pokazat...

A lahko še nekdo koordinate tega poligona nalima? Sicer sem enkrat že bil, ampak se ne spomnim več kako točno se pride do tja...
A lahko še nekdo koordinate tega poligona nalima? Sicer sem enkrat že bil, ampak se ne spomnim več kako točno se pride do tja...
Tole sem našel izpred parih let:
Nofear lepo,da se boš oglasil :.supSajmon napisal/-a:Za vse, ki še niste bili tam, pa na tem linku točna trasa poti z izvoza AC Vrhnika do kraja dogodka.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
- bordar 4x4
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 75
- Kraj: sp.idrija
Če boste ob 16 uri še gor.. :/ Se zna zgodit ,da še jst prpeljem mojo družino na road trip.. sam mal pogledat pa spoznat to klapo. 
Subaru all 4 the driver
Pa še za vse ostale, ki ste prvič, ali pa ste pozabili vzet bilobilNoFEAR napisal/-a:Zadnjič me je šefe spraševal, če sem še živ, pa se pridem spet malo pokazat...![]()
Poligon se nahaja v bližini vrhniške vojašnice. Ko se pripeljete z avtoceste na semaforju levo, za bencinsko desno in nato naravnost kak kilometer in zavijete levo na Staro Vrhniko. Vozili boste cca 500m ob vojašnici, za vojašnico še enkrat levo na široko makedamsko cesto. Nadaljujete slab kilometer do nogometnega igrišča ki bo na vaši desni na levi pa je ta poligon, ki sicer ni ravno očiten. Do tu vodi normalna cesta.
Tisti ki imajo pa avte bolj pri podnu, bojo parkirali ob cesti in šli peš 5 minut (za tiste izven forme)
Pa še koordinate: 45.969696,14.281112
Če se bo kdorkoli izgubil pa naj me pokliče na 041/507-320
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost