Mal po cesti, mal ne po njej
Re: Mal po cesti, mal ne po njej
Zoki, zgleda bova sama sla mal okol.
Iz danes na jutri pa res ne moreta pričakovati kakega velikega navala. Navadno se je srečanja vsaj kakšen teden vnaprej napovedalo... 
Tadrug glinokop preverjen. Dobra lokacija. Zanimivi problemčki. Grizliboy bo verjetno začel iskat lift kit pa at gume. 
It's a hybrid. It burns gas and oil!
Super je blo.
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
dobr ste zrajcal s fotkam!
luštno ste se imeli, kot kaže. meni žal ni uspelo pridt, sem pa popoldan kar nekaj naredil na delavnici, kot berem forum, zdej ko sem lastnik subija, bom še tolk več šravfal (prvo da fori ne bo več stock, potem pa zato ker ne bo več stock!
)
upam da bo v kratkem spet kaj podobnega!
luštno ste se imeli, kot kaže. meni žal ni uspelo pridt, sem pa popoldan kar nekaj naredil na delavnici, kot berem forum, zdej ko sem lastnik subija, bom še tolk več šravfal (prvo da fori ne bo več stock, potem pa zato ker ne bo več stock!
upam da bo v kratkem spet kaj podobnega!
No, sej tisto je res skor gora! Ze gor je scarry, dol pa se bolj!
Aja...pa ugotovil smo, da ma OB brez zadnjega stabilizatorja vec artikulacije kot Koza. 
Snemano s Sony Rx100 mark5 in Ulefone armor 3t. Navodila vozniku so slišna, drugače povečajte glasnost zvočnika.
Je pa tale začetek spusta kar adrenalinski, ker je na levi dvignjen teren in imaš občutek da se boš zvrnil in se odkotalil v dolino.
Seveda pa takih manevrov ne priporočam brez nekoga, ki vam pokaže kje so gume, do kje lahko še greste, katero traso uporabit .......... ker se iz avta tega preprosto ne vidi.
Hvala Zoran in Klemen, super je bilo.
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
Ja, res je. Ko ne ves kaj je pred tabo, pa moras zaupat spotterju. Zdej sem se ze kr navadu, na zacetku je blo pa creepy.
Na takele ekstremne nikakor sam. Pa s tem ne mislim sam kot sam v avtu, ampak sam kot samo en avto.
Pa seveda brez opreme za resevanje obstalega vozila.
Na takele ekstremne nikakor sam. Pa s tem ne mislim sam kot sam v avtu, ampak sam kot samo en avto.
Pa seveda brez opreme za resevanje obstalega vozila.
Za nas je to že velik s temi jajčki. Pravi offroaderji se nam pa smejijo
.
Ps: se pa vsaj igramo v peskovnikih.
Ps: se pa vsaj igramo v peskovnikih.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov