4x4 Avantura - vrnitev k osnovam
Re: 4x4 Avantura - vrnitev k osnovam
Kakšna je kej predlagana trasa? En dan?
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Tudi jaz bom s tovarniškim XV-jem. Ne mislimo nič hujšega. Če bo še tamček zraven, bo tudi vožnja bolj počasna.
Traso ima pa najbolj začrtano Dimen.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Navijam za Savinjsko.Kakšna je kej predlagana trasa? En dan?
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Kjer koli že boste, pamet v roke če bo kaj iz ceste dol kazen velja za vse ne kategorizirane poti (vlake, poti cez travnike, itd.). Kazni že veselo pišejo od 1000€ je kazen. Dosti je samo da vas nekdo prijavi in dobis kar po pošti pozdravček in položnico, ponovitev prekrška ti pa vzamejo prevozno sredstvo. Jst se v Sloveniji ne grem vec igrat.
Pa srečno vsem
Pa srečno vsem
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
Če se bomo vdajali strahu in strašenju pred drug drugim, pred bližnjimi, potem naši družbi ni pomoči. Drakonsko spisani zakoni so tukaj zaradi znanih ekscesov ter neodzivanja (ali celo tihega toleriranja) širše družbe nanje. Večina nas še vedno umirjeno in spoštljivo preživlja čas v naravi in večina ljudi, domačinov, to prepozna, pripozna in vidi razliko.
Zato od idealov k ravnanju, "... ne vrag, le sosed bo mejak!"
Zato od idealov k ravnanju, "... ne vrag, le sosed bo mejak!"
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Sej je prav reku. Ne gre za to da ne moreš nikamor. Greš lahko tja kjer je dovoljeno (in tega je še vedno precej). Ne smemo dopuščat da se pravni akti kar spregledajo. Sprejeti so z potrebno večino glasov ali poslancev (če so sprejeti v parlamentu), ali po uradniškem glasovanju (če na vladi ali občini). Za oboje imamo priliko bit zraven ko so volitve. Še vedno lahko mirno in spoštljivo preživljamo čas v naravi, le ne povsod (in to ni nič novega, le kazni so višje).
Mirno in spoštljivo vsekakor, a kot kaže legalisti in anarhisti ne bomo skupaj kempirali ... 
To sploh ni rečeno. Imamo še prostore, kjer je to vsem omogočeno, ki bi želeli. Ne glede na weltanschauung posameznika 
Sej gremo lahko tudi preko meje. Tam so kazni nižje, pa razgledi iz kakega velebita so tudi lepi (pa mogoče bi šlo še noge namočit v slano vodo). 
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
A niso hrvaške občine tud za letos nekaj strožje kazni napovedale za divje kampiranje? Nekaj sem bral o 200 eur po osebi, vse do1300 eur. Nikjer ne najdem, koliko je v resnici. Sej ne da me mika na hrvaško, men je to abotna država.
Samo na hrvaškem te morajo dobiti policaji, pri nas pa po novem zadoščajo že prijave občanov in tablica avta, ker smo banana država.
Ah, ok. Pa pri nas tud občinski redar šteje (menda, nepreverjeno).
Banana gor ali dol, ne poznam dotičnega zakona (lahko kdo pobrska, najde?), a to, da bi kazni padale kar preko prijav državljanov in fotke, se mi zdi pa malo (močno) pretirano, da bi verjel. Si mislim, da se mora na prijavo vseeno odzvati kakšna pooblaščena oseba, da so (lahko) posledice.... pri nas pa po novem zadoščajo že prijave občanov in tablica avta ...
Z drugimi besedami: "Rekla kazala."
Ali kot bi rekel @aleks: "Ni zakona, ni osnove."
Ali kot bi rekel @aleks: "Ni zakona, ni osnove."
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov