Vseen se grem pelat... zima 2008/09
no jest sm bil v notranjih goricah, tm sm srecal rasto ki se je pridno vrtel po parkingu 
pol sm sel po avtocesti(NAPAKA - pelal smo se 20, dok se nisem odlocu da to ni za nikamor in sem zacel prehitevat) do leclerca, kjer sm srecal nebiveduta flat4.....tm pa osmice krogi in ostalo....AWD je zakon
ps
subi92 ju3 te poklicem za olje in pridem iskat - ce bos doma seveda
pol sm sel po avtocesti(NAPAKA - pelal smo se 20, dok se nisem odlocu da to ni za nikamor in sem zacel prehitevat) do leclerca, kjer sm srecal nebiveduta flat4.....tm pa osmice krogi in ostalo....AWD je zakon
ps
subi92 ju3 te poklicem za olje in pridem iskat - ce bos doma seveda
jah moja zgodba se zalostno konča...
šel sem, prvi nocoj, na pokolišče s kolegom, je tok snežil, da nisi nic videl pred sabo, tko da je bil sam izlet pač v naravo...
ko sem šel pa drugic, prejle, ko je sneg že čist nehal padat, spluženo ni bilo še nič. no in ko se peljem gor, lepo čez en ovink drsim, ko mi pod avto skoči srnica... FAK, nardi tup, tup, mi kolega prav ustav, jest pa ne, da ne grem gledat tistega... Sej jest sm ga glih z končkom očesa vidu! Gledu sm globoko v naslednji ovink, tko da sploh nisem imel za mar okolice. Skočil je pa direkt pod kolesa. Ni refleksa k bi tok hitr odreagiral. Ponavadi se pa trudim da ja česa ne povozim! Ježke pa polžke kr čez cesto nosim, da jih kdo ne povozi!
No, pol valda obrneva po 500m, in je res ležal mlad srnjaček, pač v večnih loviščih (ok, ga vsaj lokalni lovci ne bojo snel...), matr, sm si reku, da je treba očitno tud po gmajni počas vozit....
šel sem, prvi nocoj, na pokolišče s kolegom, je tok snežil, da nisi nic videl pred sabo, tko da je bil sam izlet pač v naravo...
ko sem šel pa drugic, prejle, ko je sneg že čist nehal padat, spluženo ni bilo še nič. no in ko se peljem gor, lepo čez en ovink drsim, ko mi pod avto skoči srnica... FAK, nardi tup, tup, mi kolega prav ustav, jest pa ne, da ne grem gledat tistega... Sej jest sm ga glih z končkom očesa vidu! Gledu sm globoko v naslednji ovink, tko da sploh nisem imel za mar okolice. Skočil je pa direkt pod kolesa. Ni refleksa k bi tok hitr odreagiral. Ponavadi se pa trudim da ja česa ne povozim! Ježke pa polžke kr čez cesto nosim, da jih kdo ne povozi!
No, pol valda obrneva po 500m, in je res ležal mlad srnjaček, pač v večnih loviščih (ok, ga vsaj lokalni lovci ne bojo snel...), matr, sm si reku, da je treba očitno tud po gmajni počas vozit....
@msenjur: sožalje
Lej, sej nimaš kaj... ravn srne so glede tega (no, pa še česa, hehe) čist blesave... itak nepredvidljive, pa to... res škoda.
Mi smo mel srečo, smo eno lisičko na notranji strani ovinka obvozil, ona pa tut, očitno. Je bla čist neodločna, kaj naj zdj, prot avtu al prot notr, pa se je pol pravilno odločla. Srne se ponavad ne, če so v taki situaciji, tko da res - ne se sekirat, lahk sam jebiga rečeš...
Mi smo mel srečo, smo eno lisičko na notranji strani ovinka obvozil, ona pa tut, očitno. Je bla čist neodločna, kaj naj zdj, prot avtu al prot notr, pa se je pol pravilno odločla. Srne se ponavad ne, če so v taki situaciji, tko da res - ne se sekirat, lahk sam jebiga rečeš...
No prisoner's dilemma here. Over the long term, symbiosis is more useful than parasitism. More fun, too. Ask any mitochondria. -- Larry Wall
Jst sem srečal robnik, in to ko sploh driftal nisem...pač nisem vedel da je tam, na srečo pa nisem parkiral v robnik, ampak ga le obvozil...vendar je zimska guma vseeno rekla da se ne gre več in imam lunko...
Škode 120 ojrov za novo gumo +centr&montaža+ čakanje nove ker je ne bom dobil v celem tednu ne...
Zdele grem letne nazaj gor dat
Škode 120 ojrov za novo gumo +centr&montaža+ čakanje nove ker je ne bom dobil v celem tednu ne...
Vidim da vam noč ni bila naklonjena
Jaz pa moram povedat sem jo kar dobro odnesel in
je za mano kar dosti snežnih kilometrov
Domov sem prišel okoli dveh malo zalegel ob štirih pa
me je moja zbudila,da sem ji šel pomagat časopis nosit.
Malo utrujen vendar kar kmalu spet z nasmeškom na licu,
vsa tista speljevanja in nešteto belih ovinkov
No sedaj še :jzfuz in grem malo počit.
Jaz pa moram povedat sem jo kar dobro odnesel in
je za mano kar dosti snežnih kilometrov
Domov sem prišel okoli dveh malo zalegel ob štirih pa
me je moja zbudila,da sem ji šel pomagat časopis nosit.
Malo utrujen vendar kar kmalu spet z nasmeškom na licu,
vsa tista speljevanja in nešteto belih ovinkov
No sedaj še :jzfuz in grem malo počit.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Zaflikati se je pa ne bi dalo?_BiStRi_ napisal/-a:Jst sem srečal robnik, in to ko sploh driftal nisem...pač nisem vedel da je tam, na srečo pa nisem parkiral v robnik, ampak ga le obvozil...vendar je zimska guma vseeno rekla da se ne gre več in imam lunko...
95% of Subaru vehicles built in the last 10 years are still on the road.
Žal ne, namreč kot sem napisal sem zaopeljal okoli robnika, ne čez njega, tako mi je robnik predrl gumo na robu...BMW_rok napisal/-a:Zaflikati se je pa ne bi dalo?_BiStRi_ napisal/-a:Jst sem srečal robnik, in to ko sploh driftal nisem...pač nisem vedel da je tam, na srečo pa nisem parkiral v robnik, ampak ga le obvozil...vendar je zimska guma vseeno rekla da se ne gre več in imam lunko...
Kar je pa po drugi strani sreča saj se ni poškodovala nobena roka ali kaj podobnega, avto gre naravnost, nič ne trese itd...
Problem je le ker danes ne morem nikjer pri nas dobiti Uniroyalke, ker enostavno noben ne prodaja, tako bom čakal na gumo preko gumedirekt kak teden
Bomo pa na letnih do takrat, h sreči je napovedan dež
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov