Vseen se grem pelat... zima 2008/09
Zdele je pomoje zadi za savo prov odlično za vozit - spodaj je zmrznjeno (luže) gor pa je snega polno, tko da se da noret. Samo do pondelka z mano ne bo nič.
Če boste pa gurtne rabil za vlečt koga iz jarkov, jih pa lahko pride kdo iskat. Mam 2 komada 9m in 2,5 metra dolgi, pa škobce za pripet na avto imam tudi.
Če boste pa gurtne rabil za vlečt koga iz jarkov, jih pa lahko pride kdo iskat. Mam 2 komada 9m in 2,5 metra dolgi, pa škobce za pripet na avto imam tudi.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
subi92 napisal/-a:Tudi moj je bil danes že na OMW pumpi segret na delovno, ponavadi kakih 2km kasneje ali celo več, odvisno od minusapicinni napisal/-a:Tudi jaz sem se na poti zjutraj v službo segrel na delovno temperaturo![]()
.![]()
Prehitevam na polno dokler se pred mano ne znajde še en junak, le kdo kajne in sicr ena siva impreza najbrž 1-6 ali 2.0
Ja sej avto se itak segreje, sam za razliko sem se jest tud segrel, k se ponavadi, ko grem v službo še brihtam kaj šele, da bi bil že v elementu
Tko k jst enkrat... se zbudim ob 6h, pogledam na net in piše da je izpit ob 7h. Divjam na polno v službo, vmes me policaj ustavi in me tudi brez kazni spusti, ker sem mu povedal zakaj gre.... no pridem na faks - nikjer nobenga, razen še 2 k sta isto vidla na netu. Čez 2h pride slučajno odgovorni profesor z opravičilom da je izpit ob 17h in ne ob 7h... se je zatipkal.
Super. Bomo mel kamere in fotoaparate!
upam sam da jo ne bojo zaklenil do 15h...
just for taste...
http://www.youtube.com/watch?v=jNczisFsk2M
upam sam da jo ne bojo zaklenil do 15h...
just for taste...
http://www.youtube.com/watch?v=jNczisFsk2M
no v logatcu se nas je pa kr nabralo.
bile so 3 gt, ena bugeye sti, ena predzadnja sti, en evo, en legacy, en clio in en ax.
Tam smo bili od 15.00 pa do ene 18.30h. Vmes so se impreze skoz vozile. Brez manjših trkov ni šlo. ampak nič katastrofalnega. Slikce/video jutri v večpredstavnost forumu. Gonili so se tok dolg, da so ves sneg rob spahali, tko je ostal le led, v takem pa ni takih užitkov. Zanimivo bo jutri, ko ga bo čez noč še malo nasipalo, pa mal bo zmrznil... pomoje bi mogu do vikenda kr vztrajat tale sneg!
no, lepo je bilo.
aja. pa nič policajev ni bilo s potrdili...
bile so 3 gt, ena bugeye sti, ena predzadnja sti, en evo, en legacy, en clio in en ax.
Tam smo bili od 15.00 pa do ene 18.30h. Vmes so se impreze skoz vozile. Brez manjših trkov ni šlo. ampak nič katastrofalnega. Slikce/video jutri v večpredstavnost forumu. Gonili so se tok dolg, da so ves sneg rob spahali, tko je ostal le led, v takem pa ni takih užitkov. Zanimivo bo jutri, ko ga bo čez noč še malo nasipalo, pa mal bo zmrznil... pomoje bi mogu do vikenda kr vztrajat tale sneg!
no, lepo je bilo.
aja. pa nič policajev ni bilo s potrdili...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov