No ja tudi mi smo danes okoli enih popoldan prišli domov,zmatrani tako,da smo kar dol popadali in par kitic oddremali.Smo polni lepih vtisov včerajšnjega dne.Je bilo par stvari narobe vendar piknik je nasplošno uspel

Najina avantura z Žan-om se je začela navsezgodaj in moram rečt,da mi nikakor ni žal kar sva speljala skupaj.Med potjo sva kar nekaj avtov in motorjev rastavila in tudi nekaj sestavila ter zatesnila vse luknje iz katerih pušča olje.Vse to seveda z besedami

Zadnji klanec nad staro Vrhniko je bil ubijalski in moram čestitati Žanu,da ni omagal ter,da sva prišla do vrha.No toliko o najini poti me pa moti nekaj povsem drugega piknik se je dogajal nad Vrhniko,ki je po moje prestolnica kar se tiče Subarujev pa kljub temu se niti eden domačin ni mogel premakniti iz bajte in priti na piknik.Vaši izgovori me ne zanimajo,zame ste pa

Zahvalil bi se predvsem Mitju,ki nas je gostil in prenašal,zahvala gre tudi majstrom ob žaru,zahvali bi se pa predvsem vam,ki ste si vzeli čas ter prišli na prelep plac nad Vrhniko.
Kar se tiče Apija,ki se je pripeljal z Koroške tisti,ki niste bili gor ne morete pljuvat
No slikal sem bolj malo oziroma bolj nič je pa zato doma nastala slika stvari,ki ste jih pozabili in smo jih našli zjutraj,ko smo pospravljali.Poleg teh očal in priprave za vodno pipo je pri nas še ena podloga za ležat.Toliko od mene,bilo vas je res super videt :.sup :.sup :.sup
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.