To je ponavad videt na ruskih vojaških pistah. Razlogov je velik: recimo, da je stvar enostavno zamenjat/popravit po bombardiranju, pa beton je verjetno cenejši od asfalta, večji torni količnik ma, ... verjetno ob pravilni aplikaciji in ustrezni armaturi tut dlje zdrzi kot asfalt?
Vseen se grem pelat... Zima 2021/22
Re: Vseen se grem pelat... Zima 2021/22
Pejmo z avto!
Kvadri so verjetno zato, ker se dajo hitro umaknit. Trenutno so ovira, da kdo nezaželjen ne pristane.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ne to, sem mislu tiste betonske ovire, kot da bila pista zaprta...
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kot je nebivedu rekel.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Ne vrjamem, da se je slika klade ne ravnini v tej temi pojavila po naključju.
Drugač pa lepo. Fouš. Kle pr nas pa vreme za zjokat se.
Pejmo z avto!
Ti ti hudobec ti ... da se ja tema ne bi vrnila tja, kamor spada.Ne vrjamem, da se je slika klade ne ravnini v tej temi pojavila po naključju.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Ti sedaj raje fotke z belino vidiš, jaz sem pa zavisten za sonce ... Včer je bla cel dan megla v dolini. Doma je bilo sicer lepše, a sem fasal samo ene pol urce ker sem mal bolj pozno prišel s šihta, potem se je že začelo temniti. Sonce, morje in svetilnik ... kje pa je to, da se decembra lahko namakaš? Pri nas danes zjutraj mal grize mraz.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Fotke so iz Albanije in Grčije.
So pa kot vedno v takšnih primerih malenkost idealizirajoče. Jesen je bila precej deževna. Sedaj je prišel anticiklon, lepo vreme a hladno. Kopati se da ob sončnem vremenu. Sneg na hribih relativno blizu, ampak naju ne vleče pretirano tja. Zato slike iz bele Slovenije prav prijajo.
So pa kot vedno v takšnih primerih malenkost idealizirajoče. Jesen je bila precej deževna. Sedaj je prišel anticiklon, lepo vreme a hladno. Kopati se da ob sončnem vremenu. Sneg na hribih relativno blizu, ampak naju ne vleče pretirano tja. Zato slike iz bele Slovenije prav prijajo.
Prav fajn je videt, ni kaj rečt. Dež pa naslednji teden tudi mi fašemo.
- lukaprelesnik
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 323
- Kraj: Solčava
Sej od deleč zgleda avto k nov
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Evo pri nas že sneži. Bomo zjutri videl kok ga bo
Nč kej dost ga ni 
Nč več turbo...
Nč več turbo...
15 cm, zbit sneg. Veje dreves so skor do tal, polne snega. Eno drevo mamo podrto od težkega snega ...
Končali smo pri 19 cm, na avtu. Je zelo hitro preklopilo iz dežja, v ledeni dež in suh sneg. Spet pravljično!
Me pa prav zanima, kdaj se bo spet našel kreten, ki je prejšnjič razril tako priljubljeno vaško sankališče. Da mu nabijem kardan u šupak!
Me pa prav zanima, kdaj se bo spet našel kreten, ki je prejšnjič razril tako priljubljeno vaško sankališče. Da mu nabijem kardan u šupak!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov