2. izziv Subaru Kluba - Winter Challenge 2011

Subaru srečanja, kawe, izleti, predlogi,...
Odgovori
Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator
Prispevki: 3360

Odgovor Avtor: NoFEAR » 31. Januar 2011, 01:43

Jaz sem bil prvi, ki je bil bled in to že navsezgodaj... Vmes sem pa razmišljal: če jih tuki gor spustim, se mi bo zihr kdo v potok odpeljal...

No, na srečo se ni... :D

@karli: :( Me je opozoril pred tiskanjem, da to ne bo najbolj obstojna rešitev, ker se tiska na lakirano keramiko in ker so "nove" barve bolj švoh zaradi zahtev EU (isto fora kot pri avtolakih, ki morajo bit na vodni osnovi). Če bi hoteli pravi, obstojen keramičarski izdelek, bi blo treba tiskat na surovo skodelco, polakirat in dat v peč. To menda dela ena teta v Kranju, stane pa $$$ muchos dinaros...

@david oz. danci: 30 točk sta dobila, ker sta na stožcih prekoračila čas za več kot 30 sekund, 4x 25 pa za 4 napačne odgovore iz proge - sej veš, puščice...

Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba
Prispevki: 5488
Kraj: Trbowle

Odgovor Avtor: BackW00d » 31. Januar 2011, 08:18

Hej....

Moram priznat da sm kr malce ciljal na tole 1. mesto :D

Še stara zamera iz spretnostne vožnje par let nazaj in pa prejšnjega challenga kjer sem bil totalno zadnji :neutral:
Moja mi je že zabičala, da nebo šla več z menoj če bom zadnji, zato sm se malce bolj potrudu, da se neb kej grdo gledala na poti do Trbovelj :lol:

Všeč mi je blo to, da je blo še malce aktivnosti izven avta, ampak mrzlo je blo pa za pop****t, in na naslednji WC pridem ziher v dolgih gatih :-P

Na prvo etapo sm se odpravu kot prvi, in hmal bi biu tut prvi k bi v tisti potokec zapelju. Že od delč sm ga vidu, pa sm si reku da tale bo pa na pošrek letel ceu! Kmalu me je oblil občutek panike, ampak sm potem z podngasom rešu zadevo in se odpelu vn čist ob robu.
Sem samo upal da za mano nebo kdo ponovil iste napake.

Uglavnm je blo res super, v enmu dnevu sm vidu menda vse znamenitosti vrhnke in okolice :) Sploh nism za 3/4 stvari vedu da obstajajo.
Cankar mi je kri pil enih 15-20 minut, sm prevozu celo vrhniko sm pa kja, najdu še enga druzga cankarja tm ob šoli, pa na klancu sm obraču ob nejgovi hiši. Nakonc sm ga ponesreč zagledu, pa sma ga nahitr slikala :-)

Občutek sm mel, da so že vsi pred menoj, očitno so nekateri vzeli precej drugačno pot. Z določenimi sm se tko čudn srečval, kot da bi se teleportiral sem pa kja po vrhiniki in okolici :-)

V hribih pri cerkvi sem spraševal, če majo kakšno bolj direktno cesto skozi gozd dol do Peklenščka, pa je reku da je samo pešpot. Sm že upal da bo kaka gozdna ozka cesta kje, pa da pičimo mal off-asfalt-makedam še.

Uglavnm, vse skupi je biu prou en fajn challenge. Spoznal sm nove ceste, obraze, avte in pa znamenitosti Slovenije. Kaj še čš druzga :D Subaru se je odrezal odlično. Čeprav sm mogu že ob začetku menjat varovalko z fedrom iz kulija :lol: Brez muske se pa nemorš okol vozit :D Na poti domou pa sm dal gretje malce bolj na rdečo, da sma se malce ogrela.

Na naslenjem challengu pa ciljam na 3. mesto.
Ta mi še manjka do trisa klubskih tekmovanj :D

Čestitke vsem udeleženim, še posebej ekipama Picinni in NebiVedu.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8732
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 31. Januar 2011, 08:46

Od cerkvice pa do kamnoloma pelje makadamska cesta. S Psihotom sva jo kr dobro in zelo hitro odpeljala (z dvema ovirama - 2 trakrotja s hlodi na prikolcah).
Psssiho napisal/-a:Ovire na poti do Vrhnike :D
http://www.subaru-slo.net/userpix/278_DSC02474_1.jpg
Vendar za naja ni blo problema:D,PS: speglan makadam :D
http://www.subaru-slo.net/userpix/278_DSC02475_1.jpg
Kamenolom
http://www.subaru-slo.net/userpix/278_DSC02478_1.jpg
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Prispevki: 3357
Kraj: Atrans
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 31. Januar 2011, 09:07

Kakšen potok? Na kateri trasi je bilo to? Očitno sem ga spregledal zaradi tega k sem med ovinki otrokom nazaj sendviče in sokove metal :).
Go Westy, go!

Uporabniški avatar
strojnik005
Član Subaru kluba
Prispevki: 2518
Kraj: On the road again.

Odgovor Avtor: strojnik005 » 31. Januar 2011, 09:13

To je blo v ''Makedamski kolovoz v dolžini 3,4km'' zadn spust po makadamu predn si pršu v dolino se mi zdi. (1. etapa seveda ;-) )
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...

Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: BackW00d » 31. Januar 2011, 10:03

Tako je. Na desno se je malce travnika odprlo, tako da si mel pregled nad celotnim ovinkom. Tvoja verjetno nima želje po driftanju čez ozke makadamske ovinke, in ni imela problema z poledenelo podlago :D

Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: BackW00d » 31. Januar 2011, 10:06

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Prispevki: 3357
Kraj: Atrans
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 31. Januar 2011, 11:11

Aha, zdej se ga spomnem. Pa še otroc so rekl "evo driftek" no sej so večino driftkov tako komentirali :). Še moja frau se je pohvalila da obvlada.........ja pr trideset ali manj na uro sem dodal :lol:. Pa sej drugače dobro vozi nimam kaj reči.
Go Westy, go!

Uporabniški avatar
LSlabe
Član Subaru kluba
Prispevki: 2899
Kraj: Vrhnika
Kontakt:

Odgovor Avtor: LSlabe » 31. Januar 2011, 11:18

Tut meni je tisti potok skrajsal zivljenje za kaksen mesec, sploh pa s temi gunani pa sam sprenji pogon. Me veseli da vam je bila Vrhnika z okolico vsec, sicer je pa poti do Pokojisca malo morje, je pa tale od kamnoloma do gor in potem dol v borovnico res najhitrejsa in tudi najlepse prevozna. Ce boste pa imeli kaj vec casa kdaj pa si le pridite ogledat slapove v Peklu. Moje slike so sicer bol tko ampak kaksna se bo pa najdla za na forum.

Komaj cakamo naslednji challenge, ko ne bo vec tko prokleto maraz ;-)
What seems to be the Officer, problem?

Nč več turbo...

Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator

Odgovor Avtor: NoFEAR » 31. Januar 2011, 11:28

BackW00d napisal/-a:http://tinyurl.com/taletrasa
Tole si pa falil, to ni ta ovink... ;-)

Sej bi prlimu tapravga, sam k ne znam linkat telih google zemljevidov... :oops: :mrgreen:

Uporabniški avatar
LSlabe
Član Subaru kluba
Prispevki: 2899
Kraj: Vrhnika
Kontakt:

Odgovor Avtor: LSlabe » 31. Januar 2011, 11:33

Res je. To je lokacija Cankarjevega spomenika, banke in proajalne cevljev in avtodeli Potokar :D
What seems to be the Officer, problem?

Nč več turbo...

Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: BackW00d » 31. Januar 2011, 11:35

Vem ja :) sm lih prejle gledu pa razmišlju :)

Na google maps poglej :) tm je lažje maš gor v desnem ovinku gumbek povezava.

Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator

Odgovor Avtor: NoFEAR » 31. Januar 2011, 11:46

Oo, zdej je pa šlo... Sm prej isto delal, pa ni prav pokazalo...

>to je to<

Ovinek je tam, kjer je zelena puščica...

flat4
Nebijedu
Prispevki: 1783

Odgovor Avtor: flat4 » 31. Januar 2011, 12:35

a toj gun k sva ga tud midva loviva :lol:
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi

nalim
Uporabnik foruma
Prispevki: 68

Odgovor Avtor: nalim » 31. Januar 2011, 12:53

A sem bil edini, ki v teh dveh ovinkih (desni pred ravnino in levi po ravnini) ni imel težav in cmoka v grlu :54423 ?
Tam sem se peljal skozi v 3.prestavi (50-60km/h), avto je postall le nekoliko lahek na volanu - to pa dela teža skoraj 2 ton . :lol:

Vse ostale odseke sem odpeljal na tempomatu in po omejitvah, da ne bi bil prehiter ali prepočasen.

Kako sta se pa točkovali etapi?

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov