Hej....
Moram priznat da sm kr malce ciljal na tole 1. mesto
Še stara zamera iz spretnostne vožnje par let nazaj in pa prejšnjega challenga kjer sem bil totalno zadnji

Moja mi je že zabičala, da nebo šla več z menoj če bom zadnji, zato sm se malce bolj potrudu, da se neb kej grdo gledala na poti do Trbovelj
Všeč mi je blo to, da je blo še malce aktivnosti izven avta, ampak mrzlo je blo pa za pop****t, in na naslednji WC pridem ziher v dolgih gatih
Na prvo etapo sm se odpravu kot prvi, in hmal bi biu tut prvi k bi v tisti potokec zapelju. Že od delč sm ga vidu, pa sm si reku da tale bo pa na pošrek letel ceu! Kmalu me je oblil občutek panike, ampak sm potem z podngasom rešu zadevo in se odpelu vn čist ob robu.
Sem samo upal da za mano nebo kdo ponovil iste napake.
Uglavnm je blo res super, v enmu dnevu sm vidu menda vse znamenitosti vrhnke in okolice

Sploh nism za 3/4 stvari vedu da obstajajo.
Cankar mi je kri pil enih 15-20 minut, sm prevozu celo vrhniko sm pa kja, najdu še enga druzga cankarja tm ob šoli, pa na klancu sm obraču ob nejgovi hiši. Nakonc sm ga ponesreč zagledu, pa sma ga nahitr slikala
Občutek sm mel, da so že vsi pred menoj, očitno so nekateri vzeli precej drugačno pot. Z določenimi sm se tko čudn srečval, kot da bi se teleportiral sem pa kja po vrhiniki in okolici
V hribih pri cerkvi sem spraševal, če majo kakšno bolj direktno cesto skozi gozd dol do Peklenščka, pa je reku da je samo pešpot. Sm že upal da bo kaka gozdna ozka cesta kje, pa da pičimo mal off-asfalt-makedam še.
Uglavnm, vse skupi je biu prou en fajn challenge. Spoznal sm nove ceste, obraze, avte in pa znamenitosti Slovenije. Kaj še čš druzga

Subaru se je odrezal odlično. Čeprav sm mogu že ob začetku menjat varovalko z fedrom iz kulija

Brez muske se pa nemorš okol vozit

Na poti domou pa sm dal gretje malce bolj na rdečo, da sma se malce ogrela.
Na naslenjem challengu pa ciljam na 3. mesto.
Ta mi še manjka do trisa klubskih tekmovanj
Čestitke vsem udeleženim, še posebej ekipama Picinni in NebiVedu.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....