U dobr da si me spomnu, čes Sv. Vid bi bla zakon pot, na nekaterih delih poti še nespluženo, bi pa rabili okoli 45 min iz Rakitne do Blok.alfa6 napisal/-a:Mislim, da je bolje če se dobite na Rudniku. V primeru, da greste pa čez Rakitno, bo Pavilijon v redu. Pot bi bila pa tale.
Sigurno je pot bolj slikovita, ampak tudi časovno "obsežnejša".
Obstaja še nekaj inačic, recimo preko Sv. Vida, a nevem koliko je prevozno. Tod bi pa ziher šlo.
29. prosinca bi lahko na Blokah Kawo pili
- Gromozansky
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 410
- Kraj: Rakitna
EJ22, EJ20G,EJ20
ja to bi bla idejaGromozansky napisal/-a:U dobr da si me spomnu, čes Sv. Vid bi bla zakon pot, na nekaterih delih poti še nespluženo, bi pa rabili okoli 45 min iz Rakitne do Blok.alfa6 napisal/-a:Mislim, da je bolje če se dobite na Rudniku. V primeru, da greste pa čez Rakitno, bo Pavilijon v redu. Pot bi bila pa tale.
Sigurno je pot bolj slikovita, ampak tudi časovno "obsežnejša".
Obstaja še nekaj inačic, recimo preko Sv. Vida, a nevem koliko je prevozno. Tod bi pa ziher šlo.
upam da mi znese da bom prsu
- Gromozansky
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 410
- Kraj: Rakitna
Tudi outback bo morda ril danes z vami
90% grem zraven, da še mal Perota za nos pocukamo.
Dejan
Dejan
Ker živimo le eno življenje - Outback avtomatic
a imaš kaj lepega?
A imaš za mene kaj takega, kot tele tangice rumene iz dečvice na tvojem podpisu
)
Ne se hecam, da ne boš užaljen ...
V planu je bil sicer tudi koncert Urban, pa čakam sedaj na glas večine (Nataše).T i bom pa javil če bova šla midva že prej gor ...!
Kje je pa prjatu Marky???
Ne se hecam, da ne boš užaljen ...
V planu je bil sicer tudi koncert Urban, pa čakam sedaj na glas večine (Nataše).T i bom pa javil če bova šla midva že prej gor ...!
Kje je pa prjatu Marky???
Ker živimo le eno življenje - Outback avtomatic
Re: a imaš kaj lepega?
Mare te, kolikor vem kliče že 2 tedna, pa ga uspešno ignoriraš...bikbull napisal/-a:Kje je pa prjatu Marky???
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
pa saj ne gres na WRC....in ce menjas vse 4 te tud to da bos zjahala amortizer po diagonali ne more skrbetniva13 napisal/-a:Ce bo zneslo priletim samo na eno kavo, naprej pa ne upam s takim amortizerjem (jutri mi menjajo vse 4).
jest sm 33 brez enega(kasneje dveh-se po diagonali crkne ) vozu slab let, pa je vse OK (sam upostevat moras da nimas amortizerja)
Torej - jo pičimo čez Rakitno; >> Zemljevid
Pridite v Paviljon vsaj malo prej. Odhod iz Brezovice ob 19.30.
Ne pozabite na lopate, štrike, gurtne,...
Pridite v Paviljon vsaj malo prej. Odhod iz Brezovice ob 19.30.
Ne pozabite na lopate, štrike, gurtne,...
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov