Kolesarjenje
Kolesarjenje
Kar se mene tiče sem za to, da naredimo izlet vsaj 50km in to ne pretirano dolgih klancev, da ne bo preveč ljudi pregorelo. Sam imam tako gorca kot specialko tako, da mi je v osnovi vseeno kam bi šli. Je pa res, da letos nimam kaj dosti kilometrov toda dovolj, da me ne boli več sedež. Ko sem bil mlajši, sem kolesaril kar malo preveč. Na Vršič sem vozil najhitreje 42,30. Na Črnivec, ki je bil moj trenin poligon, pa sem vozil iz Stahovice standarno 30min, najhitreje pa 27.30, ko nas je bilo več in je bilo več adrenalina. Od takrat sem se pač nekoliko postaral in zredil toda upam, da vas ne bi preveč zaviral.
Impreza Sti 08
Re: Kolesarjenje
Kakšni znani problemi. Jaz sem tudi včasih precej kolesaril.. potem sem šel pa 2 leti nazaj (vmes 5 let pavze od kolesarjenja) kar na blef na Franjo in skoraj pregorel. :Pawdfun napisal/-a:Od takrat sem se pač nekoliko postaral in zredil toda upam, da vas ne bi preveč zaviral.
Meni pa ni nič kaj všeč saj sem tudi jaz letos po dolgih desetih letihThomas22 napisal/-a:Ideja s Karljem, kot metlo je tudi na mestu.
spet na kolesu in pridno skoraj vsak dan utrjujem predsem zadnjo
plat,saj z nogami po čudežu nimam problemov.
Tudi kolega z kolesarskega foruma me je povabil na prednovoletno turco na Primorsko
Mam pa tudi željo se v naslednjih mesecih povzpet na Golte.
Kar se tiče kombija pa ni problema se bo že našel šofer
Thomas22 sem že sam razmišljal o organizaciji ene turce po Savinjski dolini.Po turi pa naredimo na moji parceli indijansko vas in dočakamo naslednji dan
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov