Izlet Kamnik - Logarska dolina - Slap Rinka
Jst imam boljšo idejo. Pojdimo na Menino s kamniške strani, tam je še nekaj zaplat snega, na vrhu je gostilna, kjer se da kaj spit, pa pot je še kar zanimiva in videti je tudi ogromno. Na koncu gremo lahko nazaj tudi po drugi strani in se oglasimo še pri karliju.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ne velki planini je manj snega, pa za letne gume bolj primerno. Menina za letne gume še ni dobra, je vseeno preveč snega - na enih mestih še okol metra.subi92 napisal/-a:Če bom čez sneg prplezu z letnim gumam ni panike, morda bi bilo to še ljubše ostalim subarujcem, drugače pa minimalno velika planina.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Če gremo na velko planino pol ni ripsanja, na menini bi pa po snegu kr orenk plužil, pa nikamor šel, če imaš letne gume, tko da bo očitno padla velka planina.beliblisk napisal/-a:Kakšna je pa kej cesta do omenjenih destinacij oz. a je kšn potencial da bi turbaki kje ripasal po podnu?
Nej kdo še mambota pokliče.
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 954
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Glede na to, da sem pogosto na Veliki planini, bi vas opozoril, da si ogledate znak pri tisti gostilni (pri Jurčku)subi92 napisal/-a:No torej najbolje da se zapeljemo proti velki, po možnosti v nedeljo kda npr... morda ob kaki 13-ih zbor Ljubljančanov (kdr je za naj napiše) na Kamniški obvoznici, nato odhod proti uni gostilni za katero nato zavijemo proti makedamskem raju![]()
Če pa kdo ve za kake gume 15 col 195/70/15 jih kupim -
Znak moti tudi mene, saj je naokrog precej dlje. So pa nekateri domačini zateženi ... žal. Med tednom verjetno ni toliko težav, ob vikendih pa več.
Vendar kljub temu mislim, da težav ne boste imeli.
Druga stvar, ki bi jo omenil (siten kolikor sem
-
gore
- Uporabnik foruma
- Kontakt:
Jurček je še spodaj na asfaltu - do Jurčka sploh še ni slabe ceste - zato morda nesporazum. Potem se peljete čez Šunce do Kranjskega Raka ... in od tam - kamor koli. Blizu je tudi Štajerski Rak - pač meja med Gorenjsko in Štajersko.subi92 napisal/-a:Gore spet slabo bereš![]()
Mal višje sem omenil da ne bomo vozili po velki oz. mali in nadlegovali kravic in kmetov. Le vožnja do Jurčka (po tagrdi poti) in še tam okrog če je kaj pametnega - tam gor italk ni nč posebnega da se gre z avtom kot je lepo iti peš
GORE KAJ pa ko bi šu zravn
Od Raka naprej je kar nekaj kolovozov in višje travnikov, vendar se mi zdi, da tam voziti ni prav lepo, zato sem dal opombo. Saj ni zamere?
Gore verjetno ne bo imel časa. Družina kliče.
-
gore
- Uporabnik foruma
- Kontakt:
Se pride tudi z 2WD - letos se sicer še nisem peljal (prej je bil led, sedaj pač še ni paše na Veliki planiniJAN napisal/-a:Kul,ampak,kaj ko bi mi polsubarujevci(zaenkat!)kr svoje zvezde direkt u grabn zapelal,da se ne matramo po hribih??? Spet mislte sam nase(4wd)...
Madonca sem jezen,vse je blo po planu da se udeležim izleta,ko je zazvonil telefon in je klical mehanik da je najdu čas v nedeljo zame da mi bo menjal sklopko na mojem subijo.Že predolgo čakam da bi mu rekel" ni šans".Z peugeotom pa najbrž ne bi blo isto kot z subijem,škoda pa drugič 
Balum Balum........
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov