Vseen se grem pelat... Zima 2019/2020
Re: Vseen se grem pelat... Zima 2019/2020
Pa na srečo si se na roko ujel, tam ko si odletel zraven žanovega avta, drgač bi bil cel blaten.
@simon989: Ja, za prva dva ni bilo neke hude panike, tretji je že veliko vrtel gume v prazno po tistem kar sta prva dva razrila, ampak je še prišel gor, potem je bilo pa konec. Jaz se pa sploh naprej nisem premaknil, pa so vsa 4 kolesa vrtele v prazno.
Z MT gumami bi sicer zelo verjetno šlo, za AT je bilo pa preveč (ko je bilo enkrat že razrito). Mogoče pogojno še z BFG AT KO2, ker ima konkretno globji profil.
Sej k smo včasih tkole okol hodil, je bilo enako. Zato smo dal tiste na AT gumah spredaj (ko še ni bilo toliko razrito), ostali smo pa z MT (ponavad na kobrah) zadaj vozili. Kobra NT je za kaj takega odlična guma, tko da razmišljam, da bi jih vzel za na svoj avto, pa še ene feltne in bi jih dal gor samo takrat, ko bi kam tako rinl.
Imajo jih celo v moji dimenziji (215/60/17) https://www.gume-malatesta.si/wp-conten ... cNT-24.jpg
@simon989: Ja, za prva dva ni bilo neke hude panike, tretji je že veliko vrtel gume v prazno po tistem kar sta prva dva razrila, ampak je še prišel gor, potem je bilo pa konec. Jaz se pa sploh naprej nisem premaknil, pa so vsa 4 kolesa vrtele v prazno.
Z MT gumami bi sicer zelo verjetno šlo, za AT je bilo pa preveč (ko je bilo enkrat že razrito). Mogoče pogojno še z BFG AT KO2, ker ima konkretno globji profil.
Sej k smo včasih tkole okol hodil, je bilo enako. Zato smo dal tiste na AT gumah spredaj (ko še ni bilo toliko razrito), ostali smo pa z MT (ponavad na kobrah) zadaj vozili. Kobra NT je za kaj takega odlična guma, tko da razmišljam, da bi jih vzel za na svoj avto, pa še ene feltne in bi jih dal gor samo takrat, ko bi kam tako rinl.
Imajo jih celo v moji dimenziji (215/60/17) https://www.gume-malatesta.si/wp-conten ... cNT-24.jpg
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Nebivedu, pa moj nima VDC, tak da kar so se gume vrtele v prazno, je metal blato ven. Teb je pa elekteonika bremzala, pa se fume niso uspele pucat in je pacal.
It's a hybrid. It burns gas and oil!
Elektroniko sem imel izklopljeno tok kot se da na stikalih. (ne smem pa ABS varovalke ven potegnit, ker pol pra*ec ne pusti v prestavo dat).
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Zanimivo. Pa ti je kljub izklopljeni bremzal v prazno vrtece se kole.
Ja xmode2 je po testih sodec dober za to.
Ja xmode2 je po testih sodec dober za to.
To vedno dela. To je "simuliranje" zapore diferenciala. Kolo, ki se vrti hitreje od ostalih treh, zavora ustavi, da se moč prenese na kolo z več oprijema. (tega se ne da izklopiti)
Izklop elektronike je samo zato, da ne zmanjšuje moči motorja (ker bi rad, da gume dobijo oprijem in zmanjša prenos moči na kolesa, da jih nebi vrtel v prazno. Do tiste stopnice sem se brez problemov pripeljal, čez stopnico pa nisem mogel.
Izklop elektronike je samo zato, da ne zmanjšuje moči motorja (ker bi rad, da gume dobijo oprijem in zmanjša prenos moči na kolesa, da jih nebi vrtel v prazno. Do tiste stopnice sem se brez problemov pripeljal, čez stopnico pa nisem mogel.
Da vas mal ujezim,pa lepe praznike želim...
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
a to mate dans sneg?
Če sneg ne pride k nam, gremo pa mi do snega 
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
ignorance is bliss
Dans ob 12ih tule:
Dodana oznaka
V bližini mesta Podlog pod Bohorjem, 3225 Planina pri Sevnici
https://maps.app.goo.gl/KPshEWoSUWsRehCL8
Dodana oznaka
V bližini mesta Podlog pod Bohorjem, 3225 Planina pri Sevnici
https://maps.app.goo.gl/KPshEWoSUWsRehCL8
Odlično.
Ste kej zapekl?
Ste kej zapekl?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov