Subaru session Kamnik - 30.08.2009. ob 12h
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 954
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Če bom utegnil, pridem tudi jaz. Sicer sem takrat v službi, vendar le kakšnih 500 metrov stran
Aja - kakšen posnetek ima režiser v mislih? Če se je slučajno dogovoril s kom, da lahko fotka iz upravne stavbe, bi bilo to super.
Bi tudi jaz kaj pritisnil, če bi bilo videti zanimivo.
Moja ideja je sicer, da se naredi lep razpored, nato pa fotka pritisne iz vrha stavbe na parkirišče. Samo, če ima kdo možnost vstopa?
Aja - kakšen posnetek ima režiser v mislih? Če se je slučajno dogovoril s kom, da lahko fotka iz upravne stavbe, bi bilo to super.
Bi tudi jaz kaj pritisnil, če bi bilo videti zanimivo.
Moja ideja je sicer, da se naredi lep razpored, nato pa fotka pritisne iz vrha stavbe na parkirišče. Samo, če ima kdo možnost vstopa?
Dobra ideja, kje bi našli kakšno hudo, najbolje, da pride v tangicah, da ne bo spraskala z kakšnimi neti iz kavbojk komu havbeSajmon napisal/-a:
Pozna kdo kakšno bejbo, ki bi se za par sekund zvila čez kakšno havbo, devilangelsko v avto vsedla, itd... Pač za popestritev fotk in posnetkov.
Ali pa bo to men only scena?
Mislm ,da bi bla mal užaljena ker bi usi čez avte slinl_BiStRi_ napisal/-a:Dobra ideja, kje bi našli kakšno hudo, najbolje, da pride v tangicah, da ne bo spraskala z kakšnimi neti iz kavbojk komu havbeSajmon napisal/-a:
Pozna kdo kakšno bejbo, ki bi se za par sekund zvila čez kakšno havbo, devilangelsko v avto vsedla, itd... Pač za popestritev fotk in posnetkov.
Ali pa bo to men only scena?![]()
Sm bil mal odsoten zadnje dni...ja slikal sm tam ja. Sej je dost lokacij tam notri.Andrej napisal/-a:Bi se Husky moral kaj na forumu oglasiti, da pove kje tocno je on slikal. Mislim, da je 1 - proizvodne hale.
Jaz verjetno nebom utegnil priti, ker danes grem in me do jutri ne bo. 2.35% je možnosti da se le prikažem.
ah pri dobrih makinah je vedno kakšna punca zraven, vprašanje pa, če bo njen fant tako velikodušenSajmon napisal/-a:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AAAAAARGHHHHEOIFHEUIOGF!$#"&/(#%$
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čisto pozabil![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
![]()
t :tit: :688668 :rdrzdz :zjz
Ali pa bo to men only scena?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost