Kawa-Kum-30.10.2012
Re: Kawa-Kum-30.10.2012
Hudo: do Dakhle, kjer sta se potepala Vrecha&Co, je po kopnem 4600km (italija, francija, španija, maroko), oz. 2500km plus trajekt Livorno-Tangier. Ena Smer.
LP Nejc
- Žaan_Turbo
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 370
- Kraj: Gornji Grad
Zakon je blo! vse od "neupaštamleenkrognarisatvsnegu"
,do predavanja, štrudla, smeha, sami fajn ljudje ste 
Prišel, Videl, Scagal
Super je bilo :.sup Lp vsem
- markoter
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 645
- Kraj: Radlje ob Dravi
- Kontakt:
U Karli, a ti si pa forija na sneg pognal? ...sva bla z vami v mislih. Mi je bolezen prekrizala presenecenje.
Forija sem pa kar jaz pognala po snegu, čeprav sem na vrhu Kumamarkoter napisal/-a:U Karli, a ti si pa forija na sneg pognal?
bila čisto trda (jaz pa sneg ne grema skupaj).
Drugače pa je kawa uspela, jedača spet odlična, predavanje zanimivo.
Lepo vas je bilo videti in še kdaj.
LP Suzana
Danes je pa ne dela dan
Danes je pa ne dela dan
Res vas je bilo lepo videt samo prekmalu ste šli domov.Hvala vsem,ki ste se odzvali in popestrili večer in mi polepšali dan
Ekipa z Mrzlice se je na sosednjem Kumu še bolje obnesla in zadevo speljala tako kot treba. Posebej bi se rad zahvali Damjanu za zanimivo predavanje :.sup Ponoči sva z Janom Honda farerje peljala do prevoznega sredstva in potem zaključila Kawo okoli dveh zjutraj.Na ponovno snidenje
@Markoter to bi pa res bilo prelepo presenečenje,če bi prišli še Korošci.Pa pozdravi se čimprej
@Markoter to bi pa res bilo prelepo presenečenje,če bi prišli še Korošci.Pa pozdravi se čimprej
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Lepa lokacija, super družba, skratka bilo je odlično,
,
...
Ja, tut jest sem se imel super! Čeprav zmatran, pa ne od kawe
Kape sem dobu, tko da to zimo me v ušesa ne bo zeblo
Pa hvala Karliju za vožnjo!
Pa hvala Karliju za vožnjo!
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Super je bilo, krasna družba, krasna publika ste.
Se posipam s pepelom, ker nisem prišel s Scottie.
Drugače pa sem šel spat ob pol dveh, ob šestih pa budilka in v delavnico do večera.
Subaru-slo.net rules!!!
Se posipam s pepelom, ker nisem prišel s Scottie.
Drugače pa sem šel spat ob pol dveh, ob šestih pa budilka in v delavnico do večera.
Subaru-slo.net rules!!!
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Se pridružujem vsem pohvalam,super je blo vse skupi.
Hvala tudi Vikici in mami za gostoljubje in golaž ( :uzfuzf ) Mislm pa,da so nekateri dolžni nama s Karlijem par kawic..
To bomo uredil na naslednjem srečanju,hehe... 
hey.
Lep pozrav vsem iz Seneca (slovaška). Zal sva morala kmalu domov saj sva ze navsezgodaj odrinila na potovanje z najinim Gustijem (avtodom) na pot. Tudi midva imava malo pustolovske duse v sebi (nic v primerjavi z Vrecho). Potujeva preko Madzarske,Slovaske, Ceske in avstrije.
Karliju in Suzi hvala za organizacijo! Te kawe so vedno zelo zanimive. Hvala tudi Vrechi za zanimiv potopis.
Fajn je blo. Zeliva si se vec takih kaw z podobno tematiko.
P.s.: tudi midva sva bila z letnimi gumami (subaru je zakon).
Lep pozrav vsem iz Seneca (slovaška). Zal sva morala kmalu domov saj sva ze navsezgodaj odrinila na potovanje z najinim Gustijem (avtodom) na pot. Tudi midva imava malo pustolovske duse v sebi (nic v primerjavi z Vrecho). Potujeva preko Madzarske,Slovaske, Ceske in avstrije.
Karliju in Suzi hvala za organizacijo! Te kawe so vedno zelo zanimive. Hvala tudi Vrechi za zanimiv potopis.
Fajn je blo. Zeliva si se vec takih kaw z podobno tematiko.
P.s.: tudi midva sva bila z letnimi gumami (subaru je zakon).
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov