:.supSajmon napisal/-a:Ena od včeraj. Kak km nižje srečal eno belo imprezo karavanko na poti v dolino, smo se pa zgrešili z Lukatom. Sem spil, kar je pustil na Planini :-D
Vseen se grem pelat... zima 2014/2015
Re: Vseen se grem pelat... zima 2014/2015
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Gre kdo danes kaj na teren, Vrhnika, okolica? 
Je še kje drgje metal sneg, na gorenskem, usaj tle okol radovlce cca. 10-15cm novga.
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Ve kdo za kakšno zasneženo pot, blizu Lj-Šentvida, da se malo zapeljemo?
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Jaz sem nedolgo nazaj prisel v Celovec... cez Ljubelj je "divje", folk na vsakem klancku stoji... gasilci so bili tudi v akciji. Gre pa subaru po snegu like a boss... (v bistvu sem videl samo subaruje in razne terence, da se brez problema peljejo). Enim tudi s ketnam ni slo...
EDIT: Zdele sem pogledal na kamero pred tunelom na avstrijski strani, pa je videt, da so ze pluzili...
EDIT: Zdele sem pogledal na kamero pred tunelom na avstrijski strani, pa je videt, da so ze pluzili...
Težka bo, k je šlo tuki mim smo mel 4-6 stopinj, na Dolenjskem ga je pa baje dobr nametal.Kristijan napisal/-a:Ve kdo za kakšno zasneženo pot, blizu Lj-Šentvida, da se malo zapeljemo?
Novo mesto 3cm 
ali imaš ti zlate feltne na avtu, ker potem sva se srečala, ko sem stal pri izvozu iz platoja na ljubelju, ti si se pa peljal v avstrijo...je bilo pa noro ja, 1 uro kasneje je obstal še plužar in naredil celo ledenico na cesti...Cr00k napisal/-a:Jaz sem nedolgo nazaj prisel v Celovec... cez Ljubelj je "divje", folk na vsakem klancku stoji... gasilci so bili tudi v akciji. Gre pa subaru po snegu like a boss... (v bistvu sem videl samo subaruje in razne terence, da se brez problema peljejo). Enim tudi s ketnam ni slo...
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Ja, zlate... ti imas bel avto in ne modrga iz avatarja?subi4x4 napisal/-a:ali imaš ti zlate feltne na avtu, ker potem sva se srečala, ko sem stal pri izvozu iz platoja na ljubelju, ti si se pa peljal v avstrijo...je bilo pa noro ja, 1 uro kasneje je obstal še plužar in naredil celo ledenico na cesti...Cr00k napisal/-a:Jaz sem nedolgo nazaj prisel v Celovec... cez Ljubelj je "divje", folk na vsakem klancku stoji... gasilci so bili tudi v akciji. Gre pa subaru po snegu like a boss... (v bistvu sem videl samo subaruje in razne terence, da se brez problema peljejo). Enim tudi s ketnam ni slo...
Cr00k napisal/-a:Ja, zlate... ti imas bel avto in ne modrga iz avatarja?subi4x4 napisal/-a:ali imaš ti zlate feltne na avtu, ker potem sva se srečala, ko sem stal pri izvozu iz platoja na ljubelju, ti si se pa peljal v avstrijo...je bilo pa noro ja, 1 uro kasneje je obstal še plužar in naredil celo ledenico na cesti...Cr00k napisal/-a:Jaz sem nedolgo nazaj prisel v Celovec... cez Ljubelj je "divje", folk na vsakem klancku stoji... gasilci so bili tudi v akciji. Gre pa subaru po snegu like a boss... (v bistvu sem videl samo subaruje in razne terence, da se brez problema peljejo). Enim tudi s ketnam ni slo...
EDIT: Zdele sem pogledal na kamero pred tunelom na avstrijski strani, pa je videt, da so ze pluzili...samo tega se na platoju spomnem...
Potem si bil ti ja...
Imam stijko v modri barvi, na ljubelju sem bil pa z legacyem v beli barvi, jobcar
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Zgleda, da do nižin ne bo ni več konkretnega padlo
Kam it mal gume stestirat v kak klanec?
Ni mi za kroge risat, in resenga offroad (prenizki). Rad bi kak klanc probal vzporedno še z enim frendom.
Kam it mal gume stestirat v kak klanec?
Ni mi za kroge risat, in resenga offroad (prenizki). Rad bi kak klanc probal vzporedno še z enim frendom.
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Ne bo konec tedna sneg?
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
eh nekaj res napovedujejo. samo jst tem vremenkotom ne verjamem čist nč. dovim, da ga bo pol metra nametalo.
Ja, v petek napovedujejo nekje med 10 in 25cm, potem pa še malo čez vikend. Nekje 50cm v nižinah.
Ampak danes je šele ponedeljek, še večkrat lahko napoved spremenijo.
Ampak danes je šele ponedeljek, še večkrat lahko napoved spremenijo.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
http://www.24ur.com/novice/slovenija/lo ... minus.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Upanje umre zadnje!
Upanje umre zadnje!
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov