Od Borovnice proti Verdu, jaz sicer slik ne vidim, je bilo pa kratko a sladko
Čakamo na ugodno vremensko napoved od 23.12. do 3.1. ko bo dopust, pa da se naredi kakšen konkreten posnetek pa slikce, kakšna drift akcija z dronom al pa kaj podobnega.
Od Borovnice proti Verdu, jaz sicer slik ne vidim, je bilo pa kratko a sladko
A u brunarci?
ubistvu je to ena cesta nižje - pelje iz Laz do Verda (prideš ven nad kamnolomom). Ta fotki, kjer je še cel sneg pred nami smo na križišču ali gremo proti Pokojišču ali dol v Verd. Glede na opremo, in že po enem vlečenju, smo se odločili da gremo raje proti Verdu!
to zahteva malo predpriprav. Treba je najdit lep plac, da bo parking za obračat, da ne bo dreves, ki zakrivajo cesto, in predvsem, da bo lep ovinek za drift posnet.
Hmmm ... vlečna sila lahko hitro zajadra neudobno blizu ∞, če malo karikiram ...Škopec naj bo vsaj toliko kot je vlečna sila ...
Na to večinoma nimamo vpliva, razen pač pri zelo predelanih vozilih. Jaz imam 2t škopce, za forija ni bilo sile. Kia je pa že težja, prazna cca 1,750 tone. Če je še mal klanca, pa dreka ki ga skup z avtom vlečeš, si kmal čez 2 toni. Kie še sicer nisem probal šlepat. Luknje so dovolj velke tudi za precej večji škopec spredaj, zadaj pa zank ni več, tam so sedaj nosilci vlečne kljuke.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov