Offcesta 16.2.2020 od 11h naprej
Re: Offcesta 16.2.2020 od 11h naprej
Dimen tuki se hudo motis za prednjo spero. Kataloska 7L6941435Q3X1 in se ceno ti lahko povem.
Glej na sliki pod opombe.
Glej na sliki pod opombe.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Se vsa stikala skupaj na spisku.
Antiroll bar pa nej bi odklopil, ko vklopis reduktor - low. Vsaj brosura tako pravi. Ce ga seveda imas.
Antiroll bar pa nej bi odklopil, ko vklopis reduktor - low. Vsaj brosura tako pravi. Ce ga seveda imas.
Veš kaj, najdi mi kataloško za sprednji diff, ki ima zaporo? Lej, na temo sprednjega lockerja je cel kup debat po forumih in youtubu, še največ na forumu lastnikov iz Cape Town-a. Pa noben do sedaj, še ni videl v živo ali kjer koli drugje zasledil Tuarega s sprednjo špero. To stikalo je edini dokaz da naj bi kao obstajala sprednja špera. Da ima Tuareg odklop stabilizatorja pa sloh nisem vedel in moram preverit pri mojem. Vem pa, da jih imajo Cayeeni.
Madona sem firbčen, kako tale odklop deluje. Iz slike je razvidno da se "odklopi" oziroma "loči" na sredi stabilizatorja ?
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Jst najdem uradno tole. Z zaporo spredaj / zadaj. Druga opcija je samo zadaj. Podrobne slike samga gonila nimam ker mi vrze vn dva z razlicnimi kataloskimi in ceno 4800€.
Meni se bere tale zapis, da gre za sprednje gonilo (diff) in za zadnje gonilo (diff) z zaporo. Torej brez sprednje špere. Zanimiv je tudi, da na zgornjih slikah, ki ilustrirajo odklop sway bara ima knof možnost izbire srednjo in zadnjo špero - brez sprednje. Šel sem preverit moja sway bara in sta navadna, brez odklopa
Po stikalih nej bi blo za vozila april 2004 - maj 2005. Se pravi cisto prvi modeli.
Mogoče gre pa zeloooo omejeno serijo. Kakorkoli, očitno je da si wikipedija za WV tak, da bom še bolj pozoren kaj napišem.
Pozdravljam komentiranje in skoraj gotovo bova še sodelovala
Delam v VAG koncernu.
za 4500 že kajena dobiš, pa tam dol pobereš. Ker so ponavadi 4.5 V8 za to ceno, ima lahko celo enake dife kot dizel.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Rabljeni difi so po 400€ naprej.
Rabljen dif je nekaj drugega kot ključi od porša na mizi v lokalu.

Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
-
jutro tisto
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 39
Dodal še en posnetek v oblak.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov