Vseen se grem pelat... zima 2014/2015
Re: Vseen se grem pelat... zima 2014/2015
Mi smo žli nekih 17 let nazaj na vršič po novozapadlem snegu noret. Je kolega letu s ceste z avtom na vršiču, ga je 4 mesece kasneje dobil šele dol. Avto je bil cel, samo na cesto ga niso mogl povlečt nazaj, dokler ni sneg skopnel (razen če bi za tavelko dvigalo plačal).
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
To si jih čez cel klanec potem vleku? A na slo ali na at strani?subi4x4 napisal/-a:Jah Ljubelj je itak zgodba zase, sem že 200 € zaslužil na noč v dobrih časih...30 € poteg ali kazen, ker so brez verig in naredili zastoj,
hehe, dober biznis
Na AT strani, ponavadi samo zadnje 3 ali pa 4 ovinke pred vrhom, ker ravno tam je največji klanec in ponavadi tam obstanejo.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
nebivedu napisal/-a:Na AT strani, ponavadi samo zadnje 3 ali pa 4 ovinke pred vrhom, ker ravno tam je največji klanec in ponavadi tam obstanejo.
Tocno...
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
Danes sem se pa navozil. Z Verda na Pokojišče sigurno 5x (gor pa nazaj). Cesta res taprava... Za konec pa še na Ulovko 
http://shrani.si/f/2n/1h/QDksRFr/2015-02-01-141050.jpg
http://shrani.si/f/2n/1h/QDksRFr/2015-02-01-141050.jpg
Danes zvečer pičim na Jezersko mal posvinjat :mat Mogoče kdo ve kako je z obvezno uporabo snežnih verig, v primeru da imam 4x4? Na prejšnji strani je sicer napisano za Avstrijo... na naši strani pa?
Lp
Da bom pa tok zheban od na pošrek, si pa nisem mislil...
Ravnokar iz Marije reke. Čist sam na cesti, super je blo 
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Lepa vožnja po dolenjskem zasneženem koncu

Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Madona, pri nas pa kopno.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Ko se vse poklopi - idealen sneg, ravno prav splužen, nobenga prometa, cesta vrhunska, pa še Subaru.
Manjkala je samo še češnja na torti, to je Sti,ampak kapo dol Outbacku - avto se pele fenomenalno, drži se ceste kot klop, ko ga pa lepo sprovociraš, pa še na pošrek z lahkoto in če je sneg taprav se ga tudi lovi odlično.
Po 3h in 30min uživancije bom spal kot :a Na čim več takšnih noči.
Manjkala je samo še češnja na torti, to je Sti,ampak kapo dol Outbacku - avto se pele fenomenalno, drži se ceste kot klop, ko ga pa lepo sprovociraš, pa še na pošrek z lahkoto in če je sneg taprav se ga tudi lovi odlično.
Po 3h in 30min uživancije bom spal kot :a Na čim več takšnih noči.
Ja rabš ene svoje vrste kondicijo, pa tud musklfibr maš lahk nasledn dan. Je kr šport, čeprov ne zgleda na prvi pogled.Sajmon napisal/-a:Da bom pa tok zheban od na pošrek, si pa nisem mislil...
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Včerajšnje tihožitje. two brothers tako in tako!
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
V petek me je na AC bmw prehitel
Dober se je pelu. Sem mu skos sledil pa ni imel nic tezav. Po posavju je bilo pa for awd only 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov