Offcesta 7.4.2019
Offcesta 7.4.2019
Je kdo, ki bi se malo zapeljal?
Re: Offcesta 7.4.2019
Jaz bi se ampak naslednji vikend, 13.ali 14.
Kak hrib mora biti vmes, da gremo še hodit.
Golico iz Dovja bi si upal tudi po blatu, če je kdo zraven z gurtno, ali pa recimo Nanos ali Slavnik, da gremo še hodit
Kak hrib mora biti vmes, da gremo še hodit.
Golico iz Dovja bi si upal tudi po blatu, če je kdo zraven z gurtno, ali pa recimo Nanos ali Slavnik, da gremo še hodit
Lep pozdrav,
Alen
Alen
To se boste nasledn tedn pogovarjal kje boste hodil 
6. 4. mamo rostiljado, tak da dvomim, da bom 7ga sposobn za volan.

It's a hybrid. It burns gas and oil!
Delovno...
Zgleda nikamor
z nebivedu sva neki o pocku debatirala.
Lahk prideta v soboto k men na rostiljafo, pa gremo v nedelo na ljubecno. Do tja se bom maby se sposobn prpelat. 
Se javim za poček
Moja tamala ima jutri šolo, tako da če se že boste kje zmenili, pridem verjetno "bolj kasno", samo povedat boste morali, kje se boste dobili.
Čeprav, kamorkoli že, bo povsod dovolj blata (sploh za otroke, ki bodo z veseljem skakali po lužah).
Čeprav, kamorkoli že, bo povsod dovolj blata (sploh za otroke, ki bodo z veseljem skakali po lužah).
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Po moje je mišljena nedelja
Glede koliko je bilo dežja, bo vode in blata na počku zelo verjetno preveč za outbacke.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Nedelja je misljena, vreme bo aprilsko. Lahko Ljubecna (Zoki?) ali Vrhnika (vecini blizje).
Skip... tudi meni bi bol odgovarjalo drug vikend. Tlo da uzivajte pa kako fotko napopajte 
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
Ljubecna pomoje kr odpade, glede na to, da je fajn namocl. Prvi bregec bi se odfural, ostalo bi se pa ze vitlal pomoje. Glede na to, kak drekec pekec je tam.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov