Mini srecanje Karting Logatec
Mini srecanje Karting Logatec
Danes smo se na kartingu v Logatcu dobili: bistri, cheno, neo in jaz. Karti so bencinski, proga je ravno prava za ne ravno izjemno hitre karte, cena 10 eur za 10 min, vendar nam da mojster vedno kak popust ce se nas pojavi vec. Ce bi sel kdo zraven naj se javi.23. in 24. odpade zaradi Avtokrosa v Tuncah in GHD v Sevnici.
Re: Mini srecanje Karting Logatec
kake čase pa ste kaj vozili, pa s katerimi karti, z enimi se da peljat dosti hitrje, so bolje nastavljeni...irCAR81 napisal/-a:Danes smo se na kartingu v Logatcu dobili: bistri, cheno, neo in jaz. Karti so bencinski, proga je ravno prava za ne ravno izjemno hitre karte, cena 10 eur za 10 min, vendar nam da mojster vedno kak popust ce se nas pojavi vec. Ce bi sel kdo zraven naj se javi.23. in 24. odpade zaradi Avtokrosa v Tuncah in GHD v Sevnici.
tudi jaz sem peljal 2x po 10 min, prvo sem imel kar 2 in je bil porazen, nobene kontrole pa še prevelik zic, da me je premetavalo sem in tja, potem se pa vzel kart 7 in je bil super, tako da sem postavil čas 41,69s, mal bi še mel lufta, pod 41 bi bla pa težka, bi mogu fajn hujšatirCAR81 napisal/-a:Jaz sem peljal 2x po 10 minut, ker mi je šlo prvič razmeroma dobro s kartom 7 sem ga vzel obakrat.
41.40 kart 7
41.62 kart 7
Je pa hitra še 10. Slaba pa bojda 1.
kolega je peljal kar 10 in je imel čas 40,99s
- CrazyDriver
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 288
- Kraj: Rovte
ne zici niso vsi enaki, eni so za malo širše voznike in potem te bolj premetava če si preozek za to kategorijoirCAR81 napisal/-a:Časi so mal odvisni od dneva, včeri je reku Alan reku da neki ni prav dan, pod 41 ni šu noben. Zici so povsod enaki, pa tud štelat se jih da... sem mel včeri občutek da se da kr mal na lego vplivat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov