Poligon za snežne norosti - Avstrija
Poligon za snežne norosti - Avstrija
Je res nek v avstriji poligon za snežne norosti (z avtom). Nek mi je pršlo na uho da nej bi ta zadeva obstajala vendar nič ne najdem.
lohka bi pa tud u slovenij to naredl za ene 2 dni ce bo mraz pa malo snega
stroji niso problem
imamo pisten builly 100 (teptalec snega)
traktorji pa cisterne za gnojevko niso problem
samo plac pa organizacija
seveda pa bi blo treba povabt cim vec klubov
pa malo postavt pravila na race progi ter omejit število tekmovalcev
stroji niso problem
imamo pisten builly 100 (teptalec snega)
traktorji pa cisterne za gnojevko niso problem
samo plac pa organizacija
seveda pa bi blo treba povabt cim vec klubov
pa malo postavt pravila na race progi ter omejit število tekmovalcev
To sm jaz težil že organizatorjem na racelandu naj se kaj organizirajo za kak tak event, ampak so rekli da so probali zadnič in je preveč drselo, tako da je bil zaključek, da tega ne bo.
sem se pa ravno pogovarjal danes na drift treningu z enimi dečki in so mi rekli da grejo v avstrijo na sneg se pelat 5.januarja, če se ne motim. Mislim da so bili tudi lani, more bit na bmw forumu še ena reportaža(mislim da je bil celo avtomagazin tam)
je pa res da bi to komot imeli tudi pri nas na kaki lepi ravnini se mal stepta sneg in pripravi proge in evo veselica na polno, če že dirkališča nimamo
jaz bi šel vsaj enkrat to zimo na en tak poligon da si dam duška in da se še kaj naučim brez poškodb na avtu

sem se pa ravno pogovarjal danes na drift treningu z enimi dečki in so mi rekli da grejo v avstrijo na sneg se pelat 5.januarja, če se ne motim. Mislim da so bili tudi lani, more bit na bmw forumu še ena reportaža(mislim da je bil celo avtomagazin tam)
je pa res da bi to komot imeli tudi pri nas na kaki lepi ravnini se mal stepta sneg in pripravi proge in evo veselica na polno, če že dirkališča nimamo
jaz bi šel vsaj enkrat to zimo na en tak poligon da si dam duška in da se še kaj naučim brez poškodb na avtu
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov