Unofficial Subaru Meet - Štajerska 30. julij 2011

Subaru srečanja, kawe, izleti, predlogi,...
Odgovori
Uporabniški avatar
Someonelost
Uporabnik foruma
Prispevki: 300
Kraj: Göteborg, Sweden
Kontakt:

Unofficial Subaru Meet - Štajerska 30. julij 2011

Odgovor Avtor: Someonelost » 22. Junij 2011, 19:46

Pozdravljeni! :D

Da se malo razpisem.. Upam da ne bom dobil po nosu zdaj z to idejo glede na to da nisem clan kluba (sem pa clan svedskega kluba!).. Glede na to da tukaj dobim vec informacij kot od svedov in so slovenci seveda dost bolj odprti in prijazni ljudje (se gorenci so se zaceli popravljat zadnja leta :lol: ) sem dobil idejo da bi organizirali eno fajn srecanje da se jaz (ki imam to moznost enkrat na leto :roll: ) spoznam ostale subariste in malo pogledam po avtih. Fotosessions, mogoce kaka tura (zaprasit na pohorje je definitivno moj plan med dopustom).

Tole je zdaj samo idejno in bi rad da mi malo pomagate z vsem skupaj ker se nocem omejit na stajersko ker bi bilo najbolj nekje kjer bi vas lahko prislo cim vec. Ce je kdo tukaj milionar in ima eno ogromno bajto na morju se lahko javi (bazen ni obvezen) potem bi verjetno subaru udelezba bila malo vecja! :lol: :lol: Kar se datuma tice bi mogoce bil dober 30 julij (ce ne boste takrat vsi skupaj na dopustu) ker je vikend in verjetno ne boste vsi delali.

No zdaj pa ideje da se ne bom rabil vozit od vrat do vrat in vas iskat! :lol:
"When I start my car I want the neighbours to think that the world has come to an end"
- Homer J Simpson

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8738
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 22. Junij 2011, 21:36

Začneš na štajerskem in se voziš proti ljubljani, vmes pa vse nas pobereš in končamo nekje na obali, kjer bo dost veliko parkirišče in dost blizu vode, da se še malo vržemo vanjo.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6617
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: gorazd0 » 22. Junij 2011, 22:36

sigurno imajo štajerci kakšno lužo za skopat?

ajde mb, okolica.. zrihtejte kak plac :)
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
Someonelost
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: Someonelost » 22. Junij 2011, 22:55

gorazd0 napisal/-a:sigurno imajo štajerci kakšno lužo za skopat?

ajde mb, okolica.. zrihtejte kak plac :)
Ja ja in pol bojo vsi iz drugih koncev zajokali kolko bencin stane!! Verjetno bi pa vsi ki imajo impreze zelo radi zazgali malo bolj hitro na pohorje. V okolici Maribor lahko sigurno kaj najdem ker ce drugo ne vas k starim domov privlecem.. samo kdo vas bo pol vse uspel nahranit in napit! :lol: No ja bomo vidli.. ce ne bo druge ideje bote pac pri meni doma parkirali...
"When I start my car I want the neighbours to think that the world has come to an end"
- Homer J Simpson

Uporabniški avatar
gorazd0

Odgovor Avtor: gorazd0 » 22. Junij 2011, 23:13

Po mojih izkušnjah je najbolje usekat datum (si ga že) in plac.
Ljudje pridejo. Ne se bat.

Kak žar se bo našel, čevapi tudi, pijača pa tudi ni bila nikoli problem.

Škoda ker je sredi poletja - pred leti smo bili v Kungoti na kmetiji od Sončka.. sam je zadevi poleti zasedena; plac je pa fenomenalen.

Počakaj kak dan; saj se bojo oglasili štajerci. :D

Ne vem če bo klub lahko finančno sodeloval. Bo predsednik povedal.
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Član Subaru kluba
Prispevki: 317
Kraj: Kranj

Odgovor Avtor: SubaruFreak » 22. Junij 2011, 23:30

meni se sliši odlično,... sam povejte kje vam najbolj ustreza in se pripeljem:)

na dopust grem tko konec avgusta na Švedsko:) ha ha h a
150 BHP 2.0 Boxer Diesel, Satin White Pearl body paint, all the neccessities one needs combined with THE best driving experience in The World... LOVE it's what makes Subaru a SUBARU:)

Uporabniški avatar
gorazd0

Odgovor Avtor: gorazd0 » 22. Junij 2011, 23:41

boš en BP odfural na pikniku? da ne bomo samo pili in jedli?

ene dva kandidata mism da sva.. :D
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
strojnik005
Član Subaru kluba
Prispevki: 2518
Kraj: On the road again.

Odgovor Avtor: strojnik005 » 23. Junij 2011, 00:07

Ribiški dom pri Šmartinskem jezeru, glih sm biu tam sm šel po bratranca. Najem 80e, voda PA ZA KOPAT! Nism mogu vrjet da je lahk tok topla. :shock:

Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator
Prispevki: 3360

Odgovor Avtor: NoFEAR » 23. Junij 2011, 00:18

Someonelost napisal/-a:Upam da ne bom dobil po nosu zdaj z to idejo glede na to da nisem clan kluba...
Se vidi, da nas (še) ne poznaš... Na srečanjih so vedno dobrodošli vsi, ki lepo mislijo - člani/nečlani, nima prav nobene veze...

gorazd0 napisal/-a:Ne vem če bo klub lahko finančno sodeloval. Bo predsednik povedal.
Nekaj evrotov za "par čevapov" se bo še našlo... :D

Bomo pršli. Itak. Mogoče ne vsi, kr je to ravno sredi dopustniške sezone, ampak sigurno se nas bo nekaj nabralo... ;-)

Uporabniški avatar
gorazd0

Odgovor Avtor: gorazd0 » 23. Junij 2011, 00:36

strojnik005 napisal/-a:Ribiški dom pri Šmartinskem jezeru, glih sm biu tam sm šel po bratranca. Najem 80e, voda PA ZA KOPAT! Nism mogu vrjet da je lahk tok topla. :shock:
zmenita se z "izgubljenim" švedom... rezerviraj po potrebi; sporoči;

pridemo itak. :D
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
Someonelost
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: Someonelost » 23. Junij 2011, 06:36

Oj, to pa nisem pricakoval. Da bi se klub dodajal kak denar za to.. uf.. :oops: Ah sej pravim, slovenci, namrec na svedskem si najprej clan potem pa dajes ideje od katerih itak nikoli nic ni. :roll:

Lahko pa skombiniramo takole..

Moji starsi oz. jaz zivimo (sem zivel, zivim - tezko formulirat) malo iz Maribora (obcina pesnica).. zelena idila ni kaj, klopi kolko hoces, grill mislim da tudi imajo, prostor za parkiranje se tudi verjetno najde (mislim da je 2 hektara).

Kar se pa "programa" tice pa bi definitivno bila moznost zaprasit med vinograde za malo "tezje" subaruje, tisti ki se pa drzimo cest pa bi verjetno uzivali v tem da ga kasneje zaprasimo cez ovinkaste ceste na pohorje.

Varianta pa je seveda kot je padel predlog Ribniski dom pri Smartinskem jezeru, verjetno bodo se kake ideje.

Hrana, jah, grill, verjetno lahko (ne prevec poceni ampak) nabavimo tudi kakega oddojka, gibanice in podobne stvari se tud se da najt (krusna pec!).

V bistvu pa imamo vec kot mesec dni casa da tocno dolocimo in cas in kraj in meni in da prepricamo se kakega ki nima za bencin (ce se javi kateri ki ima STIja da nima za bencin ga bomo pa itak krizali ko jezusa!!)
- Homer J Simpson

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker
Prispevki: 4009
Kraj: Venera

Odgovor Avtor: niva13 » 23. Junij 2011, 09:17

Vzdrževanje STI-jke je drago, potem pa zmanjka za bencin. :lol:

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Član Subaru kluba
Prispevki: 317
Kraj: Kranj

Odgovor Avtor: SubaruFreak » 23. Junij 2011, 13:53

mislim da če naredimo tako da vsak prinese eno malenkost s seboj, in vržemo pol vse skupi n ažar, totalno zmagamo:)))

Gorazd, ja ej če bo volja bomo pa nardil en trening:) :twisted:
150 BHP 2.0 Boxer Diesel, Satin White Pearl body paint, all the neccessities one needs combined with THE best driving experience in The World... LOVE it's what makes Subaru a SUBARU:)

Uporabniški avatar
strojnik005
Član Subaru kluba
Prispevki: 2518
Kraj: On the road again.

Odgovor Avtor: strojnik005 » 23. Junij 2011, 14:05

tisti ki se pa drzimo cest pa bi verjetno uzivali v tem da ga kasneje zaprasimo cez ovinkaste ceste na pohorje.
Pa bi šerifi tud hitr pršl pogledat kaj se dogaja :x

Uporabniški avatar
Someonelost
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: Someonelost » 25. Junij 2011, 19:11

No sem dodal se na Facebook.. tak da kr povabite sebe in svoje subaru brate.. :lol:

http://www.facebook.com/event.php?eid=2 ... 90&pending

Zdaj se je samo potrebno nabrat cim vec avtov in ljudi da bo cim bolj lustno.
- Homer J Simpson

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov