Ice racing z dirkalnimi gokarti
Ice racing z dirkalnimi gokarti
A bi koga slučajno zanimalo? To je zelo blizu Kranja, bolj natančno v bližini protokolarnega objekta Brdo.
http://www.hitri-dirkac.si/karting-stor ... ke-na-ledu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.hitri-dirkac.si/karting-stor ... ke-na-ledu" onclick="window.open(this.href);return false;
Nimam kulija, da bi se podpisal.
Re: Ice racing z dirkalnimi gokarti
Sem ravno včeraj gledal. Mene bi zanimalo, sam se mi ne da prjavlat pa to. Če se nas več nabere me pa štejte zraven.
Sej prijava ni nic posebnega l(lani sem hotel it, vendar je vreme bilo pretoplo). Prijava je bolj v stilu "pride nas toliko pa toliko" in je to toirCAR81 napisal/-a:Sem ravno včeraj gledal. Mene bi zanimalo, sam se mi ne da prjavlat pa to. Če se nas več nabere me pa štejte zraven.
Jaz sem bil tam. Kar dobro zgleda proga, je malce gor - dol. Takrat je bilo pretoplo in ni nihče vozil. Priporočam kombinezon, ker na kartingu ni blatnikov in sneg moči povsod.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Jaz sem vozil ko je bilo letos prvič tam. Zanimiva zadeva, se kar namučiš z volanom v desetih minutah
Je pa tako da se na Hitri dirkač strani prijaviš, prideš pa enkrat od sedmih do enajstih zvečer. Vsaj ko sem bil jaz ni bilo veliko ljudi tako da se ni nič čakalo.
Ko bo termin, bom tukaj javil, pa ce se nas en par nabere bi blo fajn 
Zanimivo......za vikend?
Kul.axaQ4 napisal/-a:Ko bo termin, bom tukaj javil, pa ce se nas en par nabere bi blo fajn
Go Westy, go!
Jep za vikend je ponavadi...beliblisk napisal/-a:Zanimivo......za vikend?
Emm termin se je pojavil sam je malo kilav...danes od 20-23h
Gremo? 20h, 21h, 22h? Po moje je bol čim prej izkoristit, kaj veš kako bo vreme prihodnje dni.
Huh to je malo tezko zorganizirat tako na brzino...pa se sobota je hehe. Sej mislim, da bo to zdej kr malo bolj pogosto, ker bo imel kr ok pogoje za progo vzdrzevat.irCAR81 napisal/-a:Gremo? 20h, 21h, 22h? Po moje je bol čim prej izkoristit, kaj veš kako bo vreme prihodnje dni.
irCAR81 napisal/-a:Jst se pelm tja. Mam se dobrih 15 min.
Emm upam, da si kej kontaktiral prej
ZakonirCAR81 napisal/-a:Prijavil sem se za ob 21h. -11 je kle fak.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov