Raid po Srbiji in Črni gori
Raid po Srbiji in Črni gori
Ali bi šel kdo za kak teden v Srbijo in Črno goro na offroad?
Da se zmeniti z organizatorji, ki sedaj organizirajo adventura srbija 2015, da naredijo light off road, kar bi pomenilo vožnjo po makadamskih cestah in kolovozih.
Zraven pa še ogled znamenitosti, kak rafting, kanyoning, spusti po zajli iz hriba na hrib, dobra hrana in uživanje.
Da se zmeniti z organizatorji, ki sedaj organizirajo adventura srbija 2015, da naredijo light off road, kar bi pomenilo vožnjo po makadamskih cestah in kolovozih.
Zraven pa še ogled znamenitosti, kak rafting, kanyoning, spusti po zajli iz hriba na hrib, dobra hrana in uživanje.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- frenxtreme
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 423
- Kraj: Vnanje Gorice, Brezovica pri Ljubljani
Re: Raid po Srbiji in Črni gori
Čudn da ni nbenga odgovora tuki?! jst sm prec za akcijo! sicr nimam hardcore jeepa, lah se pa outback dvigne za kakih 5 cm. ali pa se pridružim v avtu kot sovoznik... prejšnji teden sem bil v črni gori na durmitorju, vendar sem bil z drago in nisem ual preveč izzivat dol iz cest. žabljak - trsa pa je definitivno ena najbolj razglednih cest na balkanu!
To bi bilo s subaruji, tako da je primerno za vse serijske foresterje, xv-je in outbacke. Pa seveda za ostale subaruje, ki so povišani z liftkiti, ker pride kar nekaj vožnje po makadamskih potek in kolovozih.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- frenxtreme
- Uporabnik foruma
count me in! evo lah gremo tm okol kopaonika pa še mal smučarija zravn pozimi=) hehe
to bi lah tut pr ns nardil po koroški ali kakšnem manj poznanem koncu. tako kot je blo takrat orientacijska "tekma" tja proti soriški planini.
to bi lah tut pr ns nardil po koroški ali kakšnem manj poznanem koncu. tako kot je blo takrat orientacijska "tekma" tja proti soriški planini.
Če poznaš veliko makadamskih poti v tvoji okolici in jih lahko "sestaviš" skupaj za eno daljšo vožnjo se lahko zmenimo kak vikend, pa odpeljemo nekaj kilometrov makadama.
Enkrat sem imel idejo da bi krog okoli slovenije naredili, ampak samo po makadamu in kar se da najbližje meji. To je tudi zanimiva varianta.
Enkrat sem imel idejo da bi krog okoli slovenije naredili, ampak samo po makadamu in kar se da najbližje meji. To je tudi zanimiva varianta.
- frenxtreme
- Uporabnik foruma
U bistvu mam eno linijo ka ponavad furam tle iz brezovce proti rakitni mimo krima in pol cez novasko goro pa pol bi sli lah v podn na borovnico in proti cerknici in bloškemu jezeru. Nekaj detajlov, veliko lepih makedamov.. Res bi se lah organiziral. Jst nism tok aktivn na forumu.. Ne poznam tok velik ljudi.. Mogoce se nas par usede skp v avto, nardimo traso, zmenmo dobro ceno za nedeljsko kosilo in gasa vsi skp..
Jaz sem za. Pa verjetno se bo hitro še kdo našel.
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Jaz sem tudi zraven, če bom le lahko 
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
- frenxtreme
- Uporabnik foruma
A kdo pozna tipa ka ma tle bliz vrhnke belga outbacka l.2001?
Ja jaz sem za. Itak sem pa že tu na forumu predstavil kje bi se vozilo po južnem delu Slovenije z Osilnico, Snežnik itd. Drugače me pa zanima Srbija planina Tara. Itak grem pa ta teden v Romunijo preko Srbije (ĐERDAP).
- frenxtreme
- Uporabnik foruma
Nebivedu mi pustiš cifro na privat? Da ne bomo sam govorl. Da spelemo tole še pred snegom.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov