Vseen se grem peljat... zima 2015/2016
Vseen se grem peljat... zima 2015/2016
Pa začnimo z novo. Ohladitev hitro prehaja čez Slovenijo in ponekod že konkretno sneži. Danes bo že veselo
.
Re: Vseen se grem peljat... zima 2015/2016
Jezersko je že pošteno pobeljeno, pri nas je začel padat tud po nižinah (Jesenice, Mojstrana..).. nekej bo! :54423
Še pojužnam, pa via Ulovka 
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Dobrih 25cm pred pol ure nazaj pri punci na Vojskem :-D
http://shrani.si/f/n/OL/3w0EYx7p/20151121151143.jpg
http://shrani.si/f/n/OL/3w0EYx7p/20151121151143.jpg
Današnji dan in naprej v večer je bil odličen za Subaruja malo sprehodit. Podlipa- Smrečje proti Žirem je danes odlična zimska trasa. :.sup
Ena slabša z Ulovke
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Premal snega za golfa da bi blo zanimivo. Preveč gripa.
Ena z poti med Predmejo in Lokvami, nekje dobrih 40cm snega:
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Pri koči Na Planini stolp, v družbi oskrbnikovega Foresterja 
Fantje, kaj naredite z vozili po vožnji na snegu? Kaj spucate koloteke in ostalo? Date avto v toplo garažo? Ali sperete sneg in sol z visokotlačnim čistilcem? Ne naredite nič?
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Jest ga mal zbrcam 
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
jst morem nujno iz felten sneg spravit, ker če ne je drug dan, kot da sem na najslabšem makadamu
Se mi je pa tudi na kolotekih že tolk nabralo in tako močno zmrznlo, da je bilo med gumo in ledom kak mm lufta, da me je blo že strah, da mi bo led več gume pobral, kot asfalt:)
Letos ne bom tolk dolg čakal, bom bolj redno s toplo vodo polival...
Se mi je pa tudi na kolotekih že tolk nabralo in tako močno zmrznlo, da je bilo med gumo in ledom kak mm lufta, da me je blo že strah, da mi bo led več gume pobral, kot asfalt:)
Letos ne bom tolk dolg čakal, bom bolj redno s toplo vodo polival...
Seveda, največkrat 'štrajfiks', pa orng koloteke sprat, če je pa volja pa še podvozje (oz. vsaj delno na straneh). Včeraj sem ga spral, je bilo kar dosti robeThomas22 napisal/-a:Fantje, kaj naredite z vozili po vožnji na snegu? Kaj spucate koloteke in ostalo? Date avto v toplo garažo? Ali sperete sneg in sol z visokotlačnim čistilcem? Ne naredite nič?
Kakšno leseno 30cm letvico v avto, pa mal 'požokaš' po takšni vožnjiFusion napisal/-a:Se mi je pa tudi na kolotekih že tolk nabralo in tako močno zmrznlo, da je bilo med gumo in ledom kak mm lufta
Redno ampak res redno 2x na leto v avtopralnico na krtačo. Brez vzdževanja pač pri teh zadevah ne gre ker se začne škoda delat.Thomas22 napisal/-a:Fantje, kaj naredite z vozili po vožnji na snegu? Kaj spucate koloteke in ostalo? Date avto v toplo garažo? Ali sperete sneg in sol z visokotlačnim čistilcem? Ne naredite nič?
Šalo na stran. Jaz zbrcam kar štrli, ostalo odstranim previdno, potem v toplo garažo v naslednjih dneh pa na krtače + pranje podvozja. V ŠK na OMV je super pralnica. Že z visokotlačnim čistilcem ti bol spucajo k marsikje na ročnem pranju.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost