Off cesta in roštilj - Nedelja, 17.04.2016
Off cesta in roštilj - Nedelja, 17.04.2016
V eni izmed tem smo o tem že debatirali, LSlabe zrihta še roštilj da bomo kej zapekl.
Dobili bi se magari na Vrhniki, tankovski poligon, al pa na kakem drugem piknik placu, če ga kdo zrihta.
Predvidoma 23.4..
Se dobimo, al bi raje kak drug dan?
Dajte predloge glede datumov.
Dobili bi se magari na Vrhniki, tankovski poligon, al pa na kakem drugem piknik placu, če ga kdo zrihta.
Predvidoma 23.4..
Se dobimo, al bi raje kak drug dan?
Dajte predloge glede datumov.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Re: Off cesta in roštilj - sobota 23.4.2016
Bi prišel, vendar bi raje kakšen drugi vikend.
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Re: Off cesta in roštilj - sobota 23.4.2016
Določi datum, kdaj bi ti bolj odgovarjalo.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Re: Off cesta in roštilj
Z veseljem vendar tudi jaz kakšen drugi vikend.
Ali bi kdo blagovolil napisat, kateri drugi vikend?
Ostali misli ne beremo. Jaz sem napisal prvi prosti datum, ki ni to soboto, ker bi bilo najbrž za večino to prehitro.
Čez prvi maj nas bo večina naokoli, tako da po prvem maju, to pa pomeni 14. maj, 21.maj, 28. maj?
Ostali misli ne beremo. Jaz sem napisal prvi prosti datum, ki ni to soboto, ker bi bilo najbrž za večino to prehitro.
Čez prvi maj nas bo večina naokoli, tako da po prvem maju, to pa pomeni 14. maj, 21.maj, 28. maj?
Prvi vikend po prvem maju je OK. Bi pa raje v nedeljo, kot v soboto. 
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Prvi vikend je 7 in 8. maj, takrat bo bolj malo ljudi, ker večina si vzame en cel teden dopusta in bodo takrat šele nazaj capljali.
Lahko pa tudi to soboto ali nedeljo - 16 ali 17. april
Lahko pa tudi to soboto ali nedeljo - 16 ali 17. april
Sem za. Meni je skoraj vseeno, kateri datum se določi, ker itak ne morem nekaj planirat, ko pa bomo določil datum, se bom pa zmenil za frej čas
Drugače pa, +1 :-a
Kakšno nedeljo bi še najbolj ustrezala. Če bo čas se z veseljem z mojo pridruživa. 
Vsi tumbate o tem da če bo datum ustrezal. Zakaj pa nihče ne pove kateri datum je to?
Meni je čist vseen kater vikend...lahko ta, lahko drugi vikend...lahko tretji, sam če mi ne pride kaj večjega vmes. Povedal sem pa, da mi nedelja bolj paše.
Bomo se prilagajal drugim, ki nimajo trenutno časa in se zmenimo za en dan, ki bo vsem ustrezal oz. vsaj večini.
Recimo to nedeljo?
Bomo se prilagajal drugim, ki nimajo trenutno časa in se zmenimo za en dan, ki bo vsem ustrezal oz. vsaj večini.
Recimo to nedeljo?
Meni ta nedelja tudi čisto odgovarja.
Kako ste torej, fantje in dekleta, s časom to nedeljo 17.4.? Vam to odgovarja?
Kako ste torej, fantje in dekleta, s časom to nedeljo 17.4.? Vam to odgovarja?
Štima. Sam še za vreme vsak dan eno odmolt :-D
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 26 gostov