Tam je pač samo kljukica, izbereš velikost (1280) in je to to....
Dodajanje fotografij v objave
Re: Dodajanje fotografij v objave
Jaz resize-am kar na shrani.si, pod opcijami, samo je pa noro štorasto, ker nekako pogleda v nastavitve slike v katerem formatu so (ležeče ali pokončno) in jih potem sam obrača in me dostikrat heca, ker so slike za 90° obrnjene čeprav so na računalniku v pravo smer
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Na ameriškem forumu Subaru Legacy international sem dobil rešitev kako popraviti photobucket fotografije, ki se ne prikazujejo:
admiral snackbar napisal/-a: I found this on NASIOC of all places and its been super helpful:
to fix your photobucket photos, you just add ~original after .jpg. It starts out looking like this when the photos are broken:It ends up like this:Koda: Izberi vse
Tdagen/image_zps8e8f28ea.jpg[/IMG]And some of mine had some weird numbers in between the .jpg and [/IMG] like this:Koda: Izberi vse
Tdagen/image_zps8e8f28ea.jpg~original[/IMG]Koda: Izberi vse
/subysmashedup378.jpg?t=1257112242[/IMG]
From the other end, if you're using Chrome, there's an extension that fixes the images as well.
https://chrome.google.com/webstore/deta ... dkpmcpkaon
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
A tole z dodajanjem slik na forum se da kaj zrihtat, da bi samodejno zmanjšal sliko, tudi če je file velik preko 4mb. Men namreč slika s telefonom vzame včasih 2.5 včasih pa tud 7-8mb, potem moram pa nekak stisnit ali pa obrezat sliko, da pride v tiste 4mb. Sej vem da je s placom problem na serverju, sam dostikrat se mi potem ne da s tem ukvarjat in pač ne objavim...
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Shrani.si je ugasnil, tako da so izgubljene vse slike, ki so bile tam shranjene.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Top, moja cela tema je brez slik

Ja pa dobr no, sej te zastojnske strani so bile itaq, samo vprašanje časa, kdaj jih bojo skenslal. Verjetno nisi pričakoval, da bojo slike še 10 let gor... Zato pa imamo na fotumu plac, da se slike direkt gor limajo 
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Glede na omejitev velikosti slik, pa predvidevam, da je tut pr hostingu omejitev/cena, direktno pripenjanje slik na forum ni glih dobra ideja. Oćitno bo treba drug hosting poiskat, katerega, da bo čez 10, 20,... let še delal pa tko noben ne ve.
Fora je, da nisem niti dobil na mail nič od shrani.si, da bodo ugasnili. Tko da je tole zame čisto frišna informacija.
Da ni v spamu pristal? Jes sem dobil mejl.
Povsem mogoče, vendar spam sam dosti redno brišem pa redko kdaj pogledam kaj je notri....če mi bo hotel kak princ iz Tunizije res dat miljon, bo že 2x pisal
:P
Prtisnem dodaj sliko pa 2x img v oklepaju.Zakaj mi ne odpre folderja za vnos slike...kaj delam narobe? Probal nalozit fotko iz moba ,1Mb velikosti.Ni problem v velikosti Mb.Tnx.
Klikni spodaj na "PRIPONKE" in dodaj sliko.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Zadnje čase mi na forum noče naložit slik, napiše error, da ni bilo mogoče ugotoviti velikosti slike. A kdo ve od kje to, uporabljam isti telefon z istimi nastavitvami kot prej, ko je bilo vse ok...
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov