Nadgradnja foruma in morebitne težave
Re: Nadgradnja foruma in morebitne težave
Kateri browser pa uporabljaš?
Doma, kjer se mi je začelo pojavljat Firefox na w7; v službi kjer ni problemov Firefox na xp-jih.
Hm... Pobriši cookije, zgodovino, začasne datoteke...
Če se bo bela stran še vedno pojavljala, probaj z izklopljenim javascriptom: tools menu - options - content - enable javascript (orodja - možnosti - vsebina - omogoči javascript).
A ima še kdo drug iste težave?
Če se bo bela stran še vedno pojavljala, probaj z izklopljenim javascriptom: tools menu - options - content - enable javascript (orodja - možnosti - vsebina - omogoči javascript).
A ima še kdo drug iste težave?
Men dela bp (FF @ Win7);
se je pa kak teden al pa dva nazaj spet pojavila tista bela stran; a le za kak dan (mogoče še manj).
popup za ZS dela, vkolikor ni blokiran.
se je pa kak teden al pa dva nazaj spet pojavila tista bela stran; a le za kak dan (mogoče še manj).
popup za ZS dela, vkolikor ni blokiran.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Za popup sem vprašal, ker se meni občasno pokaže bela stran, ko dobim popup za novo ZS.
Drugače mi vse dela OK...
Drugače mi vse dela OK...
Čiščenje ni imelo željenega efekta.
Jaz sem pa tudi ta teden opazil belo stran na enem drugem forumu, kjer se 100% ni nič spreminjalo, ker je admin odsoten.
Začenjam razmišljat v tej smeri, da je za težave kriv FF, samo ni mi še čisto jasno zakaj pri nekaterih ja, pri drugih pa ne. Meni recimo dela naš forum čisto normalno - tako doma, kot tudi v službi (preverjeno na vsaj 5-ih računalnikih). Na zgoraj omenjenem forumu pa sem belo stran opazil na treh, na ostalih pa dela normalno...
Pri nas zaenkrat ne bom nič spreminjal - iz preprostega razloga, ker ne morem popraviti nekaj česar ne vidim...
Začenjam razmišljat v tej smeri, da je za težave kriv FF, samo ni mi še čisto jasno zakaj pri nekaterih ja, pri drugih pa ne. Meni recimo dela naš forum čisto normalno - tako doma, kot tudi v službi (preverjeno na vsaj 5-ih računalnikih). Na zgoraj omenjenem forumu pa sem belo stran opazil na treh, na ostalih pa dela normalno...
Pri nas zaenkrat ne bom nič spreminjal - iz preprostega razloga, ker ne morem popraviti nekaj česar ne vidim...
Dobil sem privat sporočilo oz. dva, nabiralnik sem imel pa poln, po čiščenju jih še zmeraj ne morem pogledat, kaže mi pa še zmeraj, da imam 2 nova sporočila.
Če sem prav razumel angleška navodila, je treba kliknit na link "release all on-hold mesages", ki bi moral biti na vrhu inboxa. Ne vem pa, kako točno je to prevedeno v slovenščino... Vidiš kakšen temu podoben link kje?
Jp, zrihtano, hvala.
Na mail ne dobim sporočila o novem zasebnem sporočilu. Nastavitev imam seveda obkljukano.
Kaslc ni poln.
Kaslc ni poln.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4473
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Si preveril, da ti ni kak SPAM filter prestregel sporočila?Sajmon napisal/-a:Na mail ne dobim sporočila o novem zasebnem sporočilu. Nastavitev imam seveda obkljukano.
Kaslc ni poln.
Ni spama. Pred časom sem že dobival mail, zdaj pa ne več.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4473
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
http://www.anti-abuse.org/multi-rbl-che ... .113.189.5Sajmon napisal/-a:Ni spama. Pred časom sem že dobival mail, zdaj pa ne več.
Očitno se je mail server, preko katerega forum pošilja mail, znašel na 'blacklist'-ah (RBL - Real-time Blackhole List).
To bo admin moral kontaktirat ponudnika (Dreamhost?).
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
meni se isto dogaja.da na mail ne dobivam kaka dva tedna obvestil za zasebno sporočilo
Subaru Impreza RS
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov