subaru motor
subaru motor
Če ma gdo kak motor od subaru impreze ali pa legacya 2.0 turbo letnik od 94 do 98 naj mi napise in pa se komplet električno napeljavo bi rabu okoli motorja od subaruja ko ima na sesalnemu kolektorju dve cinšpule. HVALA Lp
No Turbo No FUN!!
Odvisn kaj bi hotu met.
Par opcij:
1)Long engine (se pravi motor-blok,glave/vse predkratkim nanovo zrihtan/pretesnjen brez vsega ostalga) 2.5k eur
2)1+ vse malenkosti (alternator,servo,MAF,......pač vse kar je zravn serijskega motorja)
3)2+tuning roba (VF35,Ecu tek,STI TMIC,komplet izpuh.....pač to kar da 348bhp).....4,5k eur
4)1+Prodrive ECU (cca 240 bhp)+komplet 2,5" izpuh z supersprint loncem+TMIC z slilikonskimi cevmi 3,2k
.....pa še kšna varianta bi se najdla:)
Par opcij:
1)Long engine (se pravi motor-blok,glave/vse predkratkim nanovo zrihtan/pretesnjen brez vsega ostalga) 2.5k eur
2)1+ vse malenkosti (alternator,servo,MAF,......pač vse kar je zravn serijskega motorja)
3)2+tuning roba (VF35,Ecu tek,STI TMIC,komplet izpuh.....pač to kar da 348bhp).....4,5k eur
4)1+Prodrive ECU (cca 240 bhp)+komplet 2,5" izpuh z supersprint loncem+TMIC z slilikonskimi cevmi 3,2k
ker brušenje je pa biu k ste rihtal ste ojnične ležaje pa vse ostalo tud zamenal pa kero fermo ste not dal? bati pa obročki ostal isti al vse novo?beliblisk napisal/-a:Odvisn kaj bi hotu met.
Par opcij:
No Turbo No FUN!!
Em nism 100% sam se mi zid a so notr ACL ležaji,bati ter ojnica so ostal ker je bil problem samo v ležajih.Obročki,ter vsa ostala tesnila so pa nova.
Bom jst poklicu prejšnga lastnika (ji je tudi to delal) slikce najdš pa tlele.
sam praši kero brušenje je bilo ker če ste menjali obročke ste seveda brusil blok??beliblisk napisal/-a:Em nism 100% sam se mi zid a so notr ACL ležaji,bati ter ojnica so ostal ker je bil problem samo v ležajih.Obročki,ter vsa ostala tesnila so pa nova.
No Turbo No FUN!!
tud sam sem mehanik pa nvm gdo bi sou pac dajat nove obročke na star cilinder če so pač obročki prilagojeni na star cilinder ki nikol ni čist okrogu an pol se logicno da brusit če se daje nove obročke notr to je samo moje mišlenje če se stvar dela ornk, brez zamere...=) cena mi je mau previsoka.strumf666 napisal/-a:Če so cilindri v mejah, brušenje ni potrebno.
No Turbo No FUN!!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov