Naš vozni park
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Re: Naš vozni park
Ta se je prodaju na avtonetu pred kakim mescom.
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Predlagam da se tale nalepka stuff prestavi morda pa celo kak grup buy nardimo za nelpke 
Pa se bo spetstrojnik005 napisal/-a:Ta se je prodaju na avtonetu pred kakim mescom.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Feltne ni lih pametno limat....enkrat ko boš malce razdražil bremze bojo nalepke začele popuščat 
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
To niti ne, če boš uporabil dobre nalepke. Jih bo pa kasneje težko odstranit.
Lahko pa uporabiš tole novost: http://www.foliatec.com/foliatec/shop_i ... p2=5&p3=48
Lahko pa uporabiš tole novost: http://www.foliatec.com/foliatec/shop_i ... p2=5&p3=48
Že kdo probal kako zgleda?Thomas22 napisal/-a:To niti ne, če boš uporabil dobre nalepke. Jih bo pa kasneje težko odstranit.
Kdo bo probu? 
Glede na to da je Foliatec dobra firma, mora biti ta izdelek uporaben.
Evo, Angleži so že probali: http://www.fastcar.co.uk/2012/07/11/fol ... lm-review/.
Kot je že bilo omenjeno v drugi temi, je impreza naredila kar lepo pot do Rotterdama, malo po Nizozemskem in nazaj. Razen nedelujočega ventilatorja brez problema. Povprečna poraba (s 4 junci v avtu) na poti gor se je vrtela okoli 8.5 (hitrost na AC okoli 120-130 km/h), nazaj grede pa od 9.5-11.2 (hitrost na AC okoli 130-140 km/h). Skupno povprečje je naneslo približno 9.5 litrov. Naredilo pa se je 2867 kilometrov. Gor smo se vozili 15 ur, nazaj pa 13. Malo statistike :-) Je pa precej boleč občutek tankat 3x v enem dnevu :P
Je pa vožnja po Nemčiji skoraj užitek (proti naši avtocesti). 3 pasovi so res bomba :.sup
Nas je pa po poti nazaj v Nemčiji ustavila Pollizei. Sem že mislil da me je ujel na radar, ali pa mu ne paše poln prtljažnik ali odsotnost SLO nalepke (je še ne-EU reg.). Pristali smo pa na rutinskem pregledu. Kar pomeni, da je pregledal cel avto, vključno s spominki in pepelnikom. Pa tudi sezuti smo se morali :mrgreen: Očitno ne verjame na besedo, če mu odgovoriš, da s sabo ne tovoriš nič prepovedanega :P
Je pa vožnja po Nemčiji skoraj užitek (proti naši avtocesti). 3 pasovi so res bomba :.sup
Nas je pa po poti nazaj v Nemčiji ustavila Pollizei. Sem že mislil da me je ujel na radar, ali pa mu ne paše poln prtljažnik ali odsotnost SLO nalepke (je še ne-EU reg.). Pristali smo pa na rutinskem pregledu. Kar pomeni, da je pregledal cel avto, vključno s spominki in pepelnikom. Pa tudi sezuti smo se morali :mrgreen: Očitno ne verjame na besedo, če mu odgovoriš, da s sabo ne tovoriš nič prepovedanega :P
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Na eni ohceti mi je crknala ena od hup - ona z višjim tonom. Ma kdo kako viška? :-)
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Od kod pa si točno? Če ni skrivnost 
Ni skrivnost
Iz Razborja -> od Gaberk proti Uršlji gori
BTW: hupa že tuli, hvala nebivedu
BTW: hupa že tuli, hvala nebivedu
A tako
Vem kje je to
Vem kje je to
Ko je imel subaru klub piknik gor nekje pri Radljah ob Dravi (al kje gor nekje nad Dravo) sem šel iz Velenja proti Ijuvanu, sem se kar fejst konkretno zgubil, in se vozil po nekih hudih makadamih z frišno oprano imprezo, ki sem jo prejšnji dan celo (probal) spoliral. Se ve kakšen sem pršu na piknik
Ampak ceste so ble pa fine, je vseskos letelo na pune, sploh gor proti Ijuvanu, ko me je s svojim Sachsom vodil do njegove hiše.
Piknik je bil pa tudi zmaga, sploh od Karlija Vivio, ko smo ga z zavezanimi očmi vozili sem pa tja po dvorišču:D Haha, pa še delovna akcija na travniku zraven je poskrbela za malce razgibavanja...
Piknik je bil pa tudi zmaga, sploh od Karlija Vivio, ko smo ga z zavezanimi očmi vozili sem pa tja po dvorišču:D Haha, pa še delovna akcija na travniku zraven je poskrbela za malce razgibavanja...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov