gretje ogledal
gretje ogledal
zanima me kdaj so začeli pri foresterju vgrajevati gretje zunanjih ogledal.pri mojem foriju se ne odrosijo,zdaj pa nevem,če ne dela ali pa še nima tega.
Re: gretje ogledal
Opcijsko je bilo gretje ogledal na voljo že pri starejših legacyjih, če se da iz kakih oznak razbrat, ali je vgrejeno ne vem, se pa vidi pod tapetami na vratih, kjer je napeljana elektrika za ogledala. Če nimaš gretja, nimaš vseh žic v konektorju.
Gretje zadnjega stekla ti deluje ?
Mogoče je samo varovalka
Mogoče je samo varovalka
sem že pred časom malo razočaran ugotovil da je pri meni isto...ogrevanja ogledal pač ni 
Nosi svoje rane na prsih, ne na hrbtu!
Katja, mislim da tvoj Forester nima ogrevanih ogledal, moj tudi ne. Pred časom sem zadevo videl v Conradu, a jo sedaj ne prodajajo več. Ogrevana ogledala so super zadeva.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Na angleškem ebayu je polno ogrevanih variant. Od samo ogledal z grelcem (novi), kot tudi komplet rabljeni.
Samo v vednost, RHD pa LHD ogledala niso ista, tako kot luči.
Geometrija zrcala.
Pa sta prepričana da ne deluje? Pri meni se vklopi skupaj z gretjem prednje šipe. 
Pri meni pri generaciji starejšem pa pri vklopu gretja zadnje. 
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Prednje?gassa napisal/-a:Pa sta prepričana da ne deluje? Pri meni se vklopi skupaj z gretjem prednje šipe.
Pri meni (Legacy BP) se vklopi z gretjem zadnje šipe, pri generacijo starejšem (Legacy BH) pa je bilo za gretje ogledal ločeno stikalo.
Tole gretje prednje šipe je bilo bolj mišljeno kot gretje brisalcev.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
sem upal da se vklopi z zadnjo pa ni blo nič :-(
tako da zgleda da tga dejansko ni...vsaj pri meni.
tako da zgleda da tga dejansko ni...vsaj pri meni.
Nosi svoje rane na prsih, ne na hrbtu!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov