Letenje stratosphere Russia z Mig-29
Re: Letenje stratosphere Russia z Mig-29
Ta "vaza" je menda bila tudi na eni poroki v Domžalah... razočarana nevesta, ključi od Mece... baje.
:mrgreen:
:mrgreen:
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Jaz sem pa še za eno tako "vazo" slišal od enega gospoda iz avstrije iz dunaja ko je hčerko poročil...baje
Nauk: Vedno vzemite vazo in jo razbijte doma na samem. :mrgreen:
Nauk: Vedno vzemite vazo in jo razbijte doma na samem. :mrgreen:
kva pol, kdaj bo polet in kakšen video, slika pred jetom, itn...
a pot je všteta v ta znesek? verjetno ne... torej te bo prišlo slabih 20k vse skupaj. Fajno.
komaj čakam slike in video v slovenskem jeziku!!!
a pot je všteta v ta znesek? verjetno ne... torej te bo prišlo slabih 20k vse skupaj. Fajno.
Jutri imam pregled pri zdravniku, ker vse kaže,da je moje zdravje preveč rizično za tale špas. Žalostno, sploh nimam besed.msenjur napisal/-a:kva pol, kdaj bo polet in kakšen video, slika pred jetom, itn...
Mal treninga, odtečt kake 2 ali pa 3 maratone, zdravo se prehranjevat, pa bo.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ko bi le lahko bilo tko lahko včasih.nebivedu napisal/-a:Mal treninga, odtečt kake 2 ali pa 3 maratone, zdravo se prehranjevat, pa bo.
V glavnem zame obstaja prevelik riziko, javno nebi zakaj. V glavnem če se kdo odloči let me know grem zraven ,da bi se vsaj vsedel v Mig-a... :-)
Dobro,da imam veliko želja in sanj tako,da grem kar naprej po programu...
http://www.youtube.com/watch?v=y7V6QSvevKg" onclick="window.open(this.href);return false;
lp
Nosi svoje rane na prsih, ne na hrbtu!
Dobro, sami "đeki" vidim, kot je to v navadi v naši prelepi deželici
.
Pa,da ne bom zgubljal preveč besed...
Glede na to,da sem vedno odprt za kakšne denarne ideje/stave naj nekdo od vas pride do mene in mi reče,da nakladam. No in ker jaz stojim za svojimi besedami jih bom podprl z dokazi. Zraven je lahko kredibilna priča iz foruma. Stava je lahko recimo 3keur, vse ostalo dorečemo in točno definiramo ob kavici.
No ajde "mudonje" kdo bo prvi od vas ki pozna stavek put your money where your mouth is! :mrgreen:
Pa,da ne bom zgubljal preveč besed...
Glede na to,da sem vedno odprt za kakšne denarne ideje/stave naj nekdo od vas pride do mene in mi reče,da nakladam. No in ker jaz stojim za svojimi besedami jih bom podprl z dokazi. Zraven je lahko kredibilna priča iz foruma. Stava je lahko recimo 3keur, vse ostalo dorečemo in točno definiramo ob kavici.
No ajde "mudonje" kdo bo prvi od vas ki pozna stavek put your money where your mouth is! :mrgreen:
Kaj bi ti pravzaprav rad imel za predmet stave? 
Pejt raj hitr en krog z MIG-29, pa kej posnem 
Kišta kokte :mrgreen:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov