mesecnik napisal/-a:Ne vem, če se razumemo. Kaj bi šel Boxer rad stavit? Da bi šel letet, če ne bi imel zdravstvenih težav? Da bi šel zraven, če gre kdo drug letet? Ali bi stavil, da lahko stavi 3 jurje? Bi stavil, da ne nabija?
Same brezpredmetne stave. Prva nepreverljiva. Druga tudi, ker ne bo tu našel nikogar, ki bi zabil tak denar za tako letenje. Tretja je samohvala, da ima na računu 3 jurje menda evrov viška. Zadnja pa zaradi prvih treh nepreverljiva.
Sklep: ven se meče, da ima 3 jurje viška.

Jaz sem odprl temo z namenom,da še kdo izve za to stvar ter v njej napisal,da jaz bom šel. Kako naj jaz vem ,da tukaj nebo noben dal toliko denarja za tak let.
In jaz sem kasneje napisal ,da se zaradi zdravstvenih težav nebom mogel udeležiti oziroma bi se lahko ampak bi bilo preveč riskantno.
In tukaj se je začelo jebanje ter prcanje z tistimi slikami, meni se je pa pač zdelo to nesramno kljub temu,da sem dve strani nazaj napisal,da bi lahko imeli malo strpnosti do soforumašev. In tukaj sem ponudil stavo,da ne nakladam.
Če imaš toliko jajc,da nekoga jebeš na internetu potem imej toliko jajc,da daš na mizo tri jurje in rečeš "samo nakladaš". Kje so nejasnosti?
Jaz lahko komot dokažem zakaj zame ni priporočljivo,da odidem na ta let plus,da si let lahko privoščim. To je to.
Nasprotnik mi naj pa dokaže,da samo nakladam in,da te dve stvari niso resnične.
Če te še kaj zanima vprašaj.
@beliblisk, spoštujem pa čeprav je samo kokta :.sup