Vem da ni najbolj spodbudno, da je eden prvih postov o obnovi motorja, pa vendar
Sem dokaj frisni lastnik Impreze GT. Avto sem dobil zares poceni, tako da sem bil ze prej pripravljen na to, da bo treba se nekaj vlozit v avto. Tako sem v prvih tednih opazil, da motor popije kar nekaj olja. Nisem se tocno racunal koliko, ampak groba ocena bi bila okoli 0,5l/1000km. Tudi zakadi lepo med pospesevanjem
Ker sem se pri prejsnjem avtu malo nategnil z generalko (beri: izbral napacnega mojstra, ki je samo delno odpravil pitje olja), sem se pri tem avtu odlocil, da hocem imet zadevo narejeno tako kot se zagre. Ker sem nov med subaruji bi potreboval malo pomoci. Kam/komu dat delat generalko motorja? Ima kdo na forumu osebne izkusnje s kakim dobrim majstrom?
(Sem pred objavo pobrskal po forumu, vendar nisem nasel podobne teme, se opravicujem, ce odpiram duplikat!)
Lp. Gasper
P.S.: (Predstavitvena tema sledi, moram si vzet cas in malo poslikat, sem pac tak tip da raje sedim v avtu, kot skacem okoli njega z fotoaparatom