Jaz bom njemu biznis delal?! Jaz delam biznis za sebe, ne za druge. Sploh pa ne za take ki pametujejo kako nakladam potem pa prosijo za kontakt. Kot sem rekel pejt pa se izpogajaj. Tudi avto se,da dobiti za 20-30% manj ganc novega, ampak če si sposoben se zmenit pa boš spet rekel,da nakladam a ne??Legacy_46 napisal/-a:Kaj ne bom prej brihten, če vem da to ni res. Ne, slučajno sem prejle fotru omenu, pa je rekel naj te vprašam za tel., vedoč seveda, da je tale cena glede na to kar ponuja, iz trte zvita![]()
Mislim da te nekaj drugega nazaj drži glede kontakta ponudnikaKer zdajle pa verjemi da bi mu dober biznis naredu, še povedal bi mu, koliko prometa si mu naredil, in morda ti bi jih naslednjo rundo po 26eur dal
![]()
PS: Toliko zrelih in dobronamernih odgovorov in nasvetov si že dobil od naših uporabnikov pri svojih 'nakupih', mi naj pa kar sami iščemo naprej...
PS.: Glede mojih ostalih nakupov in dobronamernih nasvetov pa ti in ostali odpadete k knof od gat, ker znate samo zajebavat. Resni in konkretni odgovori pa so bili ponavadi samo od parih soforumašev ala, @nebivedu,@thomass,@bigzig, kakšen @danci včasih...ko sem kaj rabil.