Molykote dodatek za menjalnik
Re: Molykote dodatek za menjalnik
Jaz grem jutri mimo Maribora v Avstrijo. Lahko bi paket prevzel, če ste vsi že plačali in če ima Danci čas okoli 14-te ure.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4478
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Če se boš lahko oglasil na firmi, ni problema... Da bi pa jaz lahko ob 14h kam šel, pa ni ravno verjetno.Thomas22 napisal/-a:Jaz grem jutri mimo Maribora v Avstrijo. Lahko bi paket prevzel, če ste vsi že plačali in če ima Danci čas okoli 14-te ure.
Danci, poglej zs.
To bi blo super, ce bi lahko @thomas22 "mim grede" prpelu.
To bi blo super, ce bi lahko @thomas22 "mim grede" prpelu.
Danci, dobiš danes nakazano.
Fusion, če se vama s Thomasom uspe dobit, te prosim, če še zame vzameš, pa se midva en drug dan nekje v LJ zmeniva.
Fusion, če se vama s Thomasom uspe dobit, te prosim, če še zame vzameš, pa se midva en drug dan nekje v LJ zmeniva.
Thomas se mi ne javi. Sem mu poslal sms, pa tudi vse tiho.
Danci, dobiš nakzano, ko Thomas pove ali bo lahko prevzel, da vem al ti morem še za poštnino dat zraven.
Danci, dobiš nakzano, ko Thomas pove ali bo lahko prevzel, da vem al ti morem še za poštnino dat zraven.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Fusion napisal/-a: To bi blo super, ce bi lahko @thomas22 "mim grede" prpelu.
Če / ko Thomas pride do mene, mu bom dal še vajine piksne...Sajmon napisal/-a:Danci, dobiš danes nakazano.
Če pa mu ne bo uspelo, pa se bomo pač potem zmenili kako drugače (saj tudi jaz grem kdaj službeno v LJ).
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Sam da veste - Thomas danes ni uspel prit do mene.danci1973 napisal/-a:Fusion napisal/-a: To bi blo super, ce bi lahko @thomas22 "mim grede" prpelu.Če / ko Thomas pride do mene, mu bom dal še vajine piksne...Sajmon napisal/-a:Danci, dobiš danes nakazano.
Če pa mu ne bo uspelo, pa se bomo pač potem zmenili kako drugače (saj tudi jaz grem kdaj službeno v LJ).
Tako je, nisem bil sam. Ubrali smo drugo pot nazaj.
Danci, vrž na pošto (brez odkupnine) za mene pa za @Sajmona.
Povej kolk bo še poštnina, da ti vse skup nakažem. Pa si bova potem s Sajmonom razdelila poštnino.
Na zasebno ti pa pošljem naslov.
Povej kolk bo še poštnina, da ti vse skup nakažem. Pa si bova potem s Sajmonom razdelila poštnino.
Na zasebno ti pa pošljem naslov.
No, al pa tako :-)
Še dobro, da nisem včeraj imel časa nakazat.
Še dobro, da nisem včeraj imel časa nakazat.
Če prov razumem, se to vlije kar skozi odprtino za preverjanje nivoja olja?
https://drive.google.com/file/d/0B5cEww ... sp=sharing" onclick="window.open(this.href);return false;
https://drive.google.com/file/d/0B5cEww ... sp=sharing" onclick="window.open(this.href);return false;
Seveda, druge odprtine nimaš.
Mogoče neumno vprašanje... A je treba ob dodajanju tega dodatka odliti enako količino olja iz menjalnika?
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Če nimaš že zdaj pošteno preveč olja, potem tudi jaz menim, da je v menjalniku še teh 250ml rezerve... 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov