strumf666 napisal/-a:Tista modra je bila njegova v času slikanja.
aja to pa mogoče
strumf666 napisal/-a:Tista modra je bila njegova v času slikanja.
luč zavorno bom da popraviti,ker še samo par lučk goriKanumlc napisal/-a:Kaj se bo dogajal?
Samo wingurbancebulj napisal/-a:Samo wing al tud konji?
:.sup
No super da si končno porihtu. Leta 2013 je bilo že rečeno, da je neki z ECU.impreza911 napisal/-a:Javljam, da mi je končno uspelo po 4 letah problem z mojim avtom rešiti. Problem je bil v ecu-ju,kaj točno čist nevem,ampak daj po 6 dneh in 300km prevoženih deluje,kot mora.![]()
zahvaljujem se:
-subaru klub poljska
-danci1973
-Sasha_A80 iz rusije,ki ecu rihtal kot treba![]()
hvala še enkrat vsem
Smo logiral in ugotovil da Ecu dela čudne stvari. Loge smo poslali tudi Bobu.MPS napisal/-a:A si probal kdaj Bobu dat da pregleda Ecu?
Šli smo po vrsti, preverjali vse, zadnja opcija je bil ta senzor, ki ga nekako fizično nismo našli. Na računaliku je sicer podatek o nadmorski višini, nikomur pa ni jasno kje se nahaja (lahko da je kar na ECU) in ko smo ugotovili da ga ne moremo preveriti je ostal ECU.impreza911 napisal/-a:takrat smo mislili oz tudi iskali za senzor nadmorske višine.
Da ne boš reku da se zmišlujem, mam še celo mail, ki sem ga za to priložnost malo cenzuriral. Za črnimi pravokotniki je skrito moje besedilo kjer sem se jezil, ker noče ecu-ja menjat.mesecnik napisal/-a:![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov