irCAR81 napisal/-a:impreza911 napisal/-a:ja to je vse res, samo ni se mi več dalo voziti za lj, pa na interservis da bi mi ecuja zamenjali imobilizirali ključe ,pa za par dni nazaj da bi še enkrat menjal ecu nazaj v drugo imprezo.

Pod črto, dve leti nisi mel zrihtano ker se ti ni dal.
Sej maš tud kje bližje tak servis, ne rabš na drug konc Slovenije furat.
Kako si pa zdej rešu brez da bi dal ECU ven?
pred letom pa pol sem kupil enak ecu,ker kot smo se mi pogovarjali da naj bi nekaj bilo narobe z njim. sem šel spet za lj tam so mi imobilizirali, se vozim dva dni spet vse isto. takrat sem ovrgel to opcijo da je z ecujem kaj narobe in sem dalje iskal možnosti kaj bi bilo. kontaktiral sem ogromno ljudi, tudi iz drugih držav. bil sem tudi na servisu za subaruje v avstriji ki ga je omenil danči. niso našli napake,ker je kao z avtom vse uredu, ko so se končno šli peljat,in so videli kaj dogaja,so mi zatrdili ziher je kriv map senzor,tudi tega sem z druge impreze premenjal in je bilo dalje isto. spet sem kontaktiral druge ljudi....itd.....potem sem objavil posnetek na yutube,tam me je kontaktiral eden od subaru kluba iz poljske,da majo tam več takih enakih problemov.v istem času pa me je kontaktiral ta z rusije,ki je tudi povezan z njihovim klubom. dogovorila sma se da mu moj stari ecu pošljem,da ga sfleša. po enem mesecu sem ga v torek dobil nazaj,dal ecu v avto in je to to.