Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Prisluhe lahko izvaja samo na podlagi odredbe preiskovalnega sodnika in v primeru utrmeljenga suma za kaznivo dejanje.
Informacija moje, dela na Telekomu ze 12 let in pise diplomo Kraja identitete v kibernetskem prostoru z raziskovalno nalogo socialni inzeniring z usb kljucki.
Informacija moje, dela na Telekomu ze 12 let in pise diplomo Kraja identitete v kibernetskem prostoru z raziskovalno nalogo socialni inzeniring z usb kljucki.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4473
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Kakšne pa so kaj varovalke proti nelegalnim prisluhom?klemz napisal/-a:Prisluhe lahko legalno izvaja samo na podlagi odredbe preiskovalnega sodnika in v primeru utrmeljenga suma za kaznivo dejanje.
Fantje pomoč.
Imam vrtno kosilnico znamke Abena, ki sem jo kupil cca 6-8 let nazaj v Mercatorju. Za kosilnico iščem nosilec noža, ki sem ga polomil pri demontaži, ker je bil zapečen na akso. Kdo ve kje bi to dobil? Spraševal sem že pri Opari v Domžalah in pri Rotarju v Podsmreki pa so me povsod čudno pogledal ko sem omenil znamko kosilnice. Predlogi dobrodošli
Imam vrtno kosilnico znamke Abena, ki sem jo kupil cca 6-8 let nazaj v Mercatorju. Za kosilnico iščem nosilec noža, ki sem ga polomil pri demontaži, ker je bil zapečen na akso. Kdo ve kje bi to dobil? Spraševal sem že pri Opari v Domžalah in pri Rotarju v Podsmreki pa so me povsod čudno pogledal ko sem omenil znamko kosilnice. Predlogi dobrodošli
Subaru Legacy 2.0 GL
Raje poglej katere znamke je motor kosilnice. 
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Kamion napisal/-a:Raje poglej katere znamke je motor kosilnice.
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Ko sem se jaz zanimal za tole pri husqvarnini kosilnici, bi moral celo gred kupit, ki je več vredna kot tista stara kosilnica :mrgreen:
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Če imaš brigs motor, ma en kolega polno kosov 
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kamion napisal/-a:Raje poglej katere znamke je motor kosilnice.
Bom pogledal ko pridem na vikend
Subaru Legacy 2.0 GL
Na NASIOC forumu naletel na zanimivo temo
http://forums.nasioc.com/forums/showthr ... ?t=2782912" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forums.nasioc.com/forums/showthr ... ?t=2782912" onclick="window.open(this.href);return false;
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Tole mi je znano.
Andrejeva wrx, šla v Gorico, zaribala, se znašla pri Saniju kot sti projekt. Prodana Z-ju, ki ima kup idej in jih lepo uresničuje.
Za S8 WRC repliko bi bil potreben malo večji lepoten poseg................vseeno pa je lepo vidt tak projekt :.sup
Je pa zanimivo,da ni tema tudi na tem forumu:P
Je pa zanimivo,da ni tema tudi na tem forumu:P
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Marskej se v garažah dogaja...
Zanimiv projekt!
:.sup
Zanimiv projekt!
:.sup
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Vseen se grem peljat... zima 2015/2016
Kaj pa vse polomljeno drevje, potrgane mreže za obrambo proti toči, fuč zelenjava...
Sam ta vaš 4x4 vidte pa kako se je kdo kam z kakšnimi gumami pripeljal...
Najbolš da vsi celo sezono vozimo 4x4, seveda na zimskih gumah!
Sam ta vaš 4x4 vidte pa kako se je kdo kam z kakšnimi gumami pripeljal...
Najbolš da vsi celo sezono vozimo 4x4, seveda na zimskih gumah!
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Re: Vseen se grem peljat... zima 2015/2016
Od kje zdej to? Kaj pa vse družine, ki so na robu preživetja ti se pa voziš s tako požrešnim avtom?
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Re: Vseen se grem peljat... zima 2015/2016
Moj avto kuri 5,6l/100km, če je to požrešno...
Vsem ki so v stiski lahko pomagajo tisti ki imajo kaj (beri miljarde) viška, sam komaj zaslužim za svojo družino.
Vsem ki so v stiski lahko pomagajo tisti ki imajo kaj (beri miljarde) viška, sam komaj zaslužim za svojo družino.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 36 gostov