Zamenjava roke

Legacy - najštevilčnejši predstavnik na naših cestah in njegov "terenski" brat - Outback
Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: irCAR81 » 21. Marec 2007, 21:09

Rasta napisal/-a:Ja roka se je ful na izi dol odteglna... A si že ti kej šaru po njej? :lol:
Mogoč si pa pod ravn pravim kotom useku, da si razrahljal vijake.

Smem vedt ker robnik je bil usodn?

PS: jst pa vedno z zadnjim desnim kolesom km prbijem, sam ne subidujki povedat.

Uporabniški avatar
Rasta
Uporabnik foruma
Prispevki: 429

Odgovor Avtor: Rasta » 21. Marec 2007, 22:29

Haha. Tm pr merkurju. Un ovink pred ravnino k usi parkirajo... Sm mal cviknu pa bremzo pohodu. Whata misejka tu mejka. :lol:
Zima kje si?

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: irCAR81 » 21. Marec 2007, 22:39

Rasta napisal/-a:Haha. Tm pr merkurju. Un ovink pred ravnino k usi parkirajo... Sm mal cviknu pa bremzo pohodu. Whata misejka tu mejka. :lol:
Aha vem ker... se mi je kr zdel da je bil ta. Jst sm tm tud lani točn tm skor plaču pomankanje poguma... sam je blo več snega pa se je dobr iztekl.

Na ta pripetljaj morš gledat kot na 'poceni' šolo. Zdej si se par stvari nauču in ti mogoč nebo treba dat kupončka al pa bog ne daj pešca povozt.

flat4
Nebijedu
Prispevki: 1783

Odgovor Avtor: flat4 » 21. Marec 2007, 23:31

pocen šola je bla, dobr se je končala, jeklenko dobiš pri meni za đabe brez davka ;-) kar se pa tiče vožnje... stvar vsakega posameznika (dokler se taka škoda dela na offroadu pa na parkingu in ni nevarnosti za ostale, mislm da ni panike...). Sploh je pa zdj avto še bolj ohranjen kot prej, saj ma menjano roko. Tako kot je stvar kupca, kako si avto ogleda glede ohranjenosti ;-)
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi

subidu

Odgovor Avtor: subidu » 22. Marec 2007, 07:50

hehe :D

Uporabniški avatar
sebastijan
Uporabnik foruma
Prispevki: 216

Odgovor Avtor: sebastijan » 22. Marec 2007, 09:30

Važn, da sm bil jst najbol usran pa največ naredu!!SAM!! :roll:
Rasta bo pa zdej k je vidu kako to zglead, bolj nežn čez ovinke. :twisted: :54423

Uporabniški avatar
cheno
kaj je AWD?
Prispevki: 2555

Odgovor Avtor: cheno » 22. Marec 2007, 09:56

zdej k zna to narest bo pa sam menjal :twisted:
The only treasure my car came with was rust...

Uporabniški avatar
Rasta
Uporabnik foruma
Prispevki: 429

Odgovor Avtor: Rasta » 22. Marec 2007, 14:48

irCAR81 napisal/-a:
Rasta napisal/-a:Haha. Tm pr merkurju. Un ovink pred ravnino k usi parkirajo... Sm mal cviknu pa bremzo pohodu. Whata misejka tu mejka. :lol:
Aha vem ker... se mi je kr zdel da je bil ta. Jst sm tm tud lani točn tm skor plaču pomankanje poguma... sam je blo več snega pa se je dobr iztekl.

Na ta pripetljaj morš gledat kot na 'poceni' šolo. Zdej si se par stvari nauču in ti mogoč nebo treba dat kupončka al pa bog ne daj pešca povozt.
Ja jst nism meu te sreče. :? Naučil sm se da definitivno ne smeš bremze prtiskat v ovink. :lol: To je prva stvar k sm jo jst zjebu na tem avtu... Upam da je tud zadnja. ;-)

LP
Zima kje si?

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7945
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 22. Marec 2007, 16:10

Rasta sej veš, počasneje v ovinek in čim hitreje iz njega :twisted:
Pri Subarujevmu AWD-ju je treba kar velikokrat reševat z gasom itd... ko gre predn konc naravnost, je pa treba met jajca :? :-P

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: irCAR81 » 22. Marec 2007, 16:41

subi92 napisal/-a:Rasta sej veš, počasneje v ovinek in čim hitreje iz njega :twisted:
Pri Subarujevmu AWD-ju je treba kar velikokrat reševat z gasom itd... ko gre predn konc naravnost, je pa treba met jajca :? :-P
Ja sam pol gre zadn konc lahko precej vn.. no kle pa moj zadn kolo nastrada.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov