Vse o centralnem zaklepanju in vgradnji modula daljinca
Re: Vse o centralnem zaklepanju in vgradnji modula daljinca
Motorček v vratih?
Sedaj imam tudi jaz podoben problem. Z daljincem je treba velikokrat pritisnit, da se avto odklene/zaklene. Vedno pogosteje pa je tudi pritiskanje neuspešno.
Najprej sem mislil, da je baterija daljinca vendar:
Ko s ključem odklenem voznikova vrata, se odklenejo le ta in nobena druga. Nato na vratih pritisnem tipko Lock/Unlock in se odklene/zaklene komplet avto.
Kdo ve kaj je to zaen problem?
Ko s ključem odklenem voznikova vrata, se odklenejo le ta in nobena druga. Nato na vratih pritisnem tipko Lock/Unlock in se odklene/zaklene komplet avto.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Tipka na daljincu.hazzard napisal/-a:Sedaj imam tudi jaz podoben problem. Z daljincem je treba velikokrat pritisnit, da se avto odklene/zaklene. Vedno pogosteje pa je tudi pritiskanje neuspešno.
Vzel sem rezervni ključ, ki ni bil skoraj nič rabljen in enaka zgodba. Lahko pa danes še malo probam menjavat ključe 
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Hmm, potem pa bo kaj druga.hazzard napisal/-a:Vzel sem rezervni ključ, ki ni bil skoraj nič rabljen in enaka zgodba. Lahko pa danes še malo probam menjavat ključe
Starejši Subaru-ji so imeli narejeno tako, da ko si s ključem odklenil/zaklenil voznikova vrata, so se odklenila/zaklenila vsa - niso pa imeli posebej tipke.
Pri novejših, ki imajo tipko, pa se s ključem odklenejo/zaklenejo samo voznikova vrata (npr. pri mojem 2006 Legacy-u je že tako).
Najceneje in mislim da najbolj enostavno je da najprej zamenjaš baterijo v daljincu. Če pa se po tem ne spremeni nič začneš raziskovati globlje.
LP M
LP M
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
aha OK, potem to ni problem, je pač tak sistem, da s ključem odklepa le ena vrata...
Nekateri so imeli tako narejeno, da si moral še enkrat pritisnit tipko za odklep, da je odklenilo še ostala vrata; torej prvi pritisk, voznikov, drugi še vsa ostala. To naj bi veljalo original daljinsko centralno za BE/BH model, samo ne vem, če je ista logika za vsa tržišča; lahko, da je bilo to samo za npr. ameriški trg.
Ne, vsaj na mojem Legacyu BH letnik 2002, daljinec v ključu odpre vsa vrata ob prvem pritisku.strumf666 napisal/-a:Nekateri so imeli tako narejeno, da si moral še enkrat pritisnit tipko za odklep, da je odklenilo še ostala vrata; torej prvi pritisk, voznikov, drugi še vsa ostala. To naj bi veljalo original daljinsko centralno za BE/BH model, samo ne vem, če je ista logika za vsa tržišča; lahko, da je bilo to samo za npr. ameriški trg.
Imam pa tak ključ: LP M
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Moj BH 1999 je imel sicer daljinec ločen od ključa:strumf666 napisal/-a:Nekateri so imeli tako narejeno, da si moral še enkrat pritisnit tipko za odklep, da je odklenilo še ostala vrata; torej prvi pritisk, voznikov, drugi še vsa ostala. To naj bi veljalo original daljinsko centralno za BE/BH model, samo ne vem, če je ista logika za vsa tržišča; lahko, da je bilo to samo za npr. ameriški trg.
http://www.car-keys-online.com/userfile ... ct_686.jpg
Ampak je tudi z enim pritiskom odklenil ali zaklenil vsa vrata.
Jaz imam pa nekaj univerzalnega in do zdaj deluje super.
http://shrani.si/f/3V/wV/4fpH9DON/dsc09521.jpg
http://shrani.si/f/3V/wV/4fpH9DON/dsc09521.jpg
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost