Subaru OUTBACK 2.5 by MSenjur
Re: Subaru OUTBACK 2.5 by MSenjur
Filter ven vzem, pa probi brez, boš takoj vidu razliko 
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Pa po potrebi posesaj in spihaj pečko, če je zabita s smetmi in&ali žužki.
kje je pecka?
za filter ven vzet je pa cela znanost?!
za filter ven vzet je pa cela znanost?!
Najverjetneje morš sovoznikov predal ven vzet, da prideš do filtra, pr legacyju BH je tako in imprezi GD. Imaš precej vodičev na netu; nekaj čepov in vijakov je za odvit, recimo cca. pol urce dela, tako, da men se ne zdi glih znanstvena fantastika. Za pečko oz. hladilno enoto od klime pri tvojem ne vem točno, pri BH modelu je filter zraven, tako da vidiš, če je za spucat, ko ga vzameš ven.
sm gledal tutoriale, pri vseh gre enostavno ven, sam pri teh letnikih je treba ze okol rocke razstavlajt...
Sam pazi da ne boš preveč stvari polomu, lohk pa prpeleš okol, pa bova skup zrihtala.
Filter je pa itaq za zamenjat!
Filter je pa itaq za zamenjat!
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
1.5km pa že vroče piha. Mi je ravno moja dans težila, da se moj avto še enkrat hitrej ogreje kot njen, pa da piha res toplo ven k pri njej ne.msenjur napisal/-a:ventilacija...
kako vam kaj dela? a se hitr segreje?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Predal daš dol, pa je filter za predalom.msenjur napisal/-a:sm gledal tutoriale, pri vseh gre enostavno ven, sam pri teh letnikih je treba ze okol rocke razstavlajt...
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
ja, da das predal dol mores dat dol okvir od rocke od menjalnika, pa tavelik okvir dol, pol mores odsraufat letvico k gre po desni strani konzole, da pol tm not ene par sraufov...
sej pravim v prejsnjih modeli je bilo precej lazje... sm gledal ja...
sej bomo zrihtal, sam k mi spet kej pokal pod prsti!
sej segreje se tud men hitr, sam pol ne ogreje tok hitr...
sej pravim v prejsnjih modeli je bilo precej lazje... sm gledal ja...
sej bomo zrihtal, sam k mi spet kej pokal pod prsti!
sej segreje se tud men hitr, sam pol ne ogreje tok hitr...
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Pri mojem 2006 Legacy-u ni treba nič šraufat...msenjur napisal/-a:ja, da das predal dol mores dat dol okvir od rocke od menjalnika, pa tavelik okvir dol, pol mores odsraufat letvico k gre po desni strani konzole, da pol tm not ene par sraufov...
ja sej... nas model vmes so pa mal komplicirali....
https://youtu.be/DXhdQNEKJss" onclick="window.open(this.href);return false;
https://youtu.be/DXhdQNEKJss" onclick="window.open(this.href);return false;
Ta tip je 3x preveč razstavil. Samo stranico proti vratom daš dol in tam vijak za predal ven potegneš in gre predal lepo ven, ker je na strani proti radiu samo nataknjen.
aja? no, sment... ocitno ne gre zaupat vsem videom
Sem šraufal marca to; prva stvar na črnem outbacku, ki sploh ni delala že ob nakupu, so bili servo motorčki za ventilacijo, za kar pa moraš res čisto vse razstavit.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Morda je to 'posebnost' USDM modelov...msenjur napisal/-a:aja? no, sment... ocitno ne gre zaupat vsem videom
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov