OFF TOPIC No.4
pa sej je čist simpl:Niva13 napisal/-a:ne se cisto, ker moram uredit stvari s carino pismo je to komplicirano
sprintaš potrdilo s paypala, avkcijo z ebaya - in jim pošlješ po faksu (al pa PDF po mejlu); če računa/avkcije ni, poveš, da gre za 10 let staro plastiko, ki jo itak noben ne kupuje... in da ocenjuješ tržno vrednost na 20 dolarsov...
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
-
subidu
sooo true
http://www.forumopolis.com/images/smilies/lol_2.gif
BTW: a kdo ve, a so najdel unga Leoneta, k je zbil in zbežal? Kakega so iskal, belga al srebrnga? Dons sem se spomnla na to, ko sem videla enga srebrnga s prednjimi blatniki in havbo nebeškomodre barve z bullbarom...
BTW: a kdo ve, a so najdel unga Leoneta, k je zbil in zbežal? Kakega so iskal, belga al srebrnga? Dons sem se spomnla na to, ko sem videla enga srebrnga s prednjimi blatniki in havbo nebeškomodre barve z bullbarom...
in svizec zavije cokoladogorazd0 napisal/-a:pa sej je čist simpl:Niva13 napisal/-a:ne se cisto, ker moram uredit stvari s carino pismo je to komplicirano
sprintaš potrdilo s paypala, avkcijo z ebaya - in jim pošlješ po faksu (al pa PDF po mejlu); če računa/avkcije ni, poveš, da gre za 10 let staro plastiko, ki jo itak noben ne kupuje... in da ocenjuješ tržno vrednost na 20 dolarsov...
sem povedala, da je to iz 10 let starega karamboliranega avta
potrdilo sem sprintala, avkcije niso v redu, hocejo polno ceno, kot nalasc ni nobenega tazga spoilerja gor na ebayu, edino en drazji, combo switcha pa tudi ne
hocejo tudi sprintano korespondenco z Americanom
in po Murphyju sem sele zdaj zvedla od Americana, da je na paket celo napisal, da je v njem gift vreden samo 20$
Pomojem najboljs da gres tja... pa (lepo, z mirnim glasom, prijazno) razlozis...
meni je šlo lepo vedno skoz... po prej opisanem postopku... včasih plačam, včasih nič,...
ravno včeraj sem dobil kuverto - je amer pocahnal "gift"... in niti niso gledal kaj je not.
---edit...
hint: tudi "printano" korespondenco se da prilagodit... če lahko kako pomagam - povej.
meni je šlo lepo vedno skoz... po prej opisanem postopku... včasih plačam, včasih nič,...
ravno včeraj sem dobil kuverto - je amer pocahnal "gift"... in niti niso gledal kaj je not.
---edit...
hint: tudi "printano" korespondenco se da prilagodit... če lahko kako pomagam - povej.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Zanimivo, da v kontra smeri... ameriška carina paketa niti povoha ne... očitno jih zanima le to, al je bomba al ne... (poslal gor marsikaj, pa menda ni bilo nič odprto, razen ene brezvezne kuverte s stikalom za zadnje meglenke -> kockika + par žic -> verjetno je na rendgenu res zgledalo kot bombica... stikalo nikoli ni prišlo v Denver.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
ja ma tle je "kuverta" dolga 2m, siroka pa tudi nekaj in predvsem tezja
smo bili danes tam, pa je Luka vse lepo z mirnim glasom razlozil, pa je mozakar rekel, pac naj poiscemo podobne ponudbe na netu, pa maile naj sprintam
bomo vidli v ponedeljek, kaj bodo se rabili
ps: vem, da se da priredit, pa sej sem ze prinesla paypal racun, kjer pise tocno tolk kot sva se dogovarjala v mailih
pa sej na tolk sem racunala, da bom placala, bedno mi pa je, da bi mi racunali carino na vrednost novega spoilerja in combo switcha
smo bili danes tam, pa je Luka vse lepo z mirnim glasom razlozil, pa je mozakar rekel, pac naj poiscemo podobne ponudbe na netu, pa maile naj sprintam
bomo vidli v ponedeljek, kaj bodo se rabili
ps: vem, da se da priredit, pa sej sem ze prinesla paypal racun, kjer pise tocno tolk kot sva se dogovarjala v mailih
pa sej na tolk sem racunala, da bom placala, bedno mi pa je, da bi mi racunali carino na vrednost novega spoilerja in combo switcha
Hehe,sicer ne vem kam bi to dal.Sam pod off topic itak pomojem skor use pase,tko da... 
Mike Strutter
MicroSlave Oven
Baby monitor
Pa odsvetujem ogled mladoletnim,ker model uporablja kletvice
Adjooooos
Mike Strutter
MicroSlave Oven
Baby monitor
Pa odsvetujem ogled mladoletnim,ker model uporablja kletvice
Adjooooos
Danes sem imel tehnični pregled in če ne bi rahlo na videz poznal pregledovalca bi zaradi plinu padu k norc. Check engine nič ne javi napake lambde sonde sonda ga pa serje. Tega pa itak nebi vedu če ne bi marky uletu s svojim kovčkom za legacyje
Tip me je vprašu če imam sploh katalizator še notr pa sm mu reku da imam in mislim da je brezhiben, no saj sta dva ampak za lambdo sem se mu pa izpovedal
Za eno leto bo mir, morm dobit od Karlija par lamb sond da vidm če bo kaka boljša od moje, sej drugač pa neka kopija stane mislim da cca 70eurov ali nekoli več 
Tip me je vprašu če imam sploh katalizator še notr pa sm mu reku da imam in mislim da je brezhiben, no saj sta dva ampak za lambdo sem se mu pa izpovedal
-
subidu
Kdo je na strani
Po forumu brska: kiki in 3 gostov