Konec poletja sem se odločil še malo posodobiti zvočni sistem. Na Siluxu sem naročil sem dva kompleta Kenwood zvočnikov (KFC-E1755 za spredaj in KFC-E1765 za zadaj z visokotonci). Od dveh kompletov je prišel samo eden, saj drugi ni na zalogi pri dobavitelju, ampak na spletni strani jim vseeno piše da je na zalogi. Nato smo se zmenili, naj pošljejo še en komplet braz visokotoncev, ampak po dobrih treh tednih še vedno trdijo, da čakajo dobavitelja...
Komplet, ki je prišel, pa je KFC-S1756, ne bom sicer težil zaradi tega, ampak bi lahko vsaj se potrudili in napisali pravi model na spletno stran.
Stari zvočniki (to niso originalni, ker sem originalne zamenjal s tema dvema že takoj, ko sem kupil avto, za par let je bilo OK):
Legy_1.jpg
Originalni zvočniki so vgrajeni direktno v ta plastičen nosilec zvočnikov, tako da sem takrat z modelarsko dekupirno žago izrezal zvočnik iz nosilca, da sem lahko uporabil originalne konektorje. Prav tako imajo tej orginalni nosilci "rain shield", da voda, ki pride v vrata mimo tesnila, ne kaplja ravno po magnetu in membrani zvočnika.
Predelan originalni nosilec zvočnikov:
Legy_2.jpg
Nov zvočnik montiran v originalni nosilec zvočnikov:
Legy_3.jpg
Zvočnik zmontiran v vrata:
Legy_4.jpg
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.